Devriye Gezen 2 Polis Memuruna Saldırı

Devriye Gezen 2 Polis Memuruna Saldırı

Kocaeli'nde Devriye Gezen 2 Polis, Uyardıkları 4 Kişi Tarafından Bıçaklandı. Polislerin Durumunun İyi Olduğu Öğrenilirken, Olayla İlgili 3 Kişi Gözaltına Alındı.

Edinilen Bilgiye Göre, Devriye Gezen Yusuf Arslan (46) ve Reyyan Akbaş (38) İsimli Polisler, Tavşantepe Mahallesi'nde Kaldırımda Ateş Yakan 4 Kişiyi Uyardı. 

Kocaeli'nde devriye gezen 2 polis, uyardıkları 4 kişi tarafından bıçaklandı. Polislerin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, devriye gezen Yusuf Arslan (46) ve Reyyan Akbaş (38) isimli polisler, Tavşantepe Mahallesi'nde kaldırımda ateş yakan 4 kişiyi uyardı. Uyarılara rağmen ateşi söndürmeyen gençler, polislerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine polisler, gençlere biber gazı sıkarak etkisiz hale getirmek istedi.

Çıkan kavgada gençler, 2 polisi bıçakladı. Bir polis yüzünden, diğeri ise kalbinin altından yaralandı. Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polislerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Olaydan sonra kaçan zanlıları yakalamak için geniş çapta operasyon başlatıldı. Bölgede arama yapan polis ekipleri, 3 kişiyi bir apartmanın inşaat halindeki üst katında yakaladı, 1 kişinin ise kaçtığı öğrenildi.

Kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Etiketler :