Didier Drogba'ya milli davet!

Didier Drogba'ya milli davet!

Fildişi Sahili milli takım aday kadrosu açıklandı. Son Juventus maçında yıldızlaşan Didier Drogba, kritik Senegal karşılaşması için Fildişi milli takımına davet edildi.

2014 Dünya Kupası'na katılabilmek için Senegal ile play off maçlarına çıkacak Fildişi Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

12 Ekim'deki ilk randevu öncesi Galatasaray'ın Juventus ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada bir gol atıp, bir de asist yapan Didier Drogba, performansıyla teknik direktör Sabri Lamouchı'yi memnun etti. Lamouchı, yıldız golcüyü milli takım aday kadrosunun başına yazarken, bir diğer Galatasaraylı Eboue ise listede yer almadı. Eboue'nin Real Madrid maçıyla başlayan form düşüklüğü milli takıma alınmamasına sebep oldu.

BAMBA VE ZOKORA DA MİLLİ TAKIMDA
Fildişi Sahili Teknik Direktörü Sabri Lamouchi, Trabzonspor'la hem ligde hem de Avrupa'da iyi performans sergileyen Sol Bamba ve Zokora'yı da milli takıma davet etti.

Çaykur Rizesporlu Viera ile Gençlerbirliği'nden Gosso, Süper Lig'de forma giyen ve Lamouchi'nin milli takıma davet ettiği diğer isimler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.