Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Altın Kelebek ödülünü geri verdi

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Altın Kelebek ödülünü geri verdi

Altın Kelebek'te yılın dizisi seçilen Diriliş Ertuğrul ekibi sahneye ödül almak için geldiğinde konuşmaları için süre verilmedi.

Ödülü almaları için Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi sahneye davet edildi. Sahneye davet edilen ekip konuşma yapamadan ayrıldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Diğer ödül alanların yaptığı konuşmalardan sonra Diriliş Ertuğrul dizisi ekibine süre verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Dizisinin hayranları kısa sürede sosyal medyadan Okan Bayülgen'e tepki gösterdi.

SUÇU HOSTESE ATTI

Okan Bayülgen reklam arasından sonra bir açıklama yaptı. Bayülgen yaptığı konuşmada suçu ekibi karşılayan hostese atarak: "Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi bir hostesimiz tarafından alelacele çekilip götürüldü. Teşekkür etme imkanı bile bulamadılar." dedi.

Diriliş Ertuğrul'a söz hakkı bile vermediler-VİDEO

"DİZİYİ SEYRETMİYORUM"

Ardından Diriliş Ertuğrul dizisini hiç seyretmediğini belirterek: "Kendilerine söz veriyorum bundan sonra her gün diziyi seyredeceğim." dedi. Ayrıca dizinin yapımcısından da seyretmediği için özür diledi.

YAPIMCI ÖDÜLÜ GERİ VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ törenin ardından sosyal medyadan bir açıklama yayınlayarak ödülü geri verdiğini söyledi. Mehmeh Bozdağ şöyle konuştu: "Ödül töreninde 'Diriliş Ertuğrul' dizisi yapımcısı ve senaristi olarak bizlere ödül veren izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum. Bu engellenmenin haklı başarımız ve izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek 'Diriliş Ertuğrul' dizisi yapımcı ve senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste iade ettim"

DİZİNİN OYUNCUSUNDAN TEPKİ

Okan Bayülgen'in bu konuşmasının ardından dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner'den İnstagram'dan tepki geldi. Güner ödülü ayakları altına aldığı fotoğrafı paylaştı.

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Altın Kelebek ödülünü geri verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.