Diyanet hac kuraları çekildi

Diyanet hac kuraları çekildi

2015 hac kura sonuçları Diyanet tarafından açıklandı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonunda elektronik ortamda yapılan kura çekim töreni, salonu dolduran ve ekranları başında bu heyecana eşlik eden hacı adaylarının yoğun ilgisiyle çekildi.

KUR ÇEKİLDİ

2015 hac kura sonuçları Diyanet tarafından açıklandı. Hac kura sonuçları diyanet.gov.tr sitesinde sorgulamaya açıldı. Diyanet kura sonuçları TC numarası ile sorgulanıyor.

HAC KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

HAC ÜCRETLERİ DOLAR BAZINDA

2015 yılı hac ücretleri Dolar (USD) bazında belirlenmiştir. Bu ücretlere 135 USD olan kurban ücreti de dâhil edilmiştir. Hacı adayları, hac konaklama türlerine göre belirtilen hacücretinin tamamını peşin yatırabilecekleri gibi 3 taksit halinde de yatırabileceklerdir.

KESİN KAYITLAR 16-27 MART ARASINDA YAPILACAK

Kura çekimi törenine Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz, Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurul üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı üst düzey yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kura sonuçları akşam 20.00'dan itibaren http://hac.diyanet.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaralarıyla öğrenebileceklerdir. Hac kesin kayıtları ise, 16–27 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.