Doğan Grubu'nda küçülme operasyonu

Doğan Grubu'nda küçülme operasyonu

Geçtiğimiz aylarda işten çıkarmaların başladığı Doğan Grubu'nda küçülme operasyonu çerçevesinde iki kanalın yönetim departmanları birleştirildi.

Aylardır işten çıkarmaların yaşandığı Doğan Holding'nde küçülme operasyonu devam ediyor. İlk olarak CNN Türk'te işten çıkarmaların yaşanmasıyla gündeme gelen Doğan Grubu'nda Kanal D ve TV2'de yeniden yapılanmaya gidildi. İki kanalın aynı yönetim çatısı altına alınacağı açıklandı.

YÜZDE 30 KÜÇÜLME HEDEFLENİYOR

Holding çatısı altında başlayan işten çıkartmalar bugün de devam etti. Birleşme sonucu işsiz kalanlara çıkışları İnsan Kaynakları tarafından verilmeye başlandı. Ocak ayına kadar devam etmesi planlanan küçülmenin yüzde 30 oranını bulması bekleniyor.

KANAL D ANA HABER'DEN 7 KİŞİ GÖNDERİLDİ

Rıdvan Akar, Enver Aysever gibi isimlerle yollarını ayıran CNN Türk'ten sonra Kanal D Ana Haber'de de toplu işten çıkarmalar yaşandı.

Hafta başında Cüneyt Özdemir'in anchorman koltuğuna oturduğu Kanal D Haber'de uzun süredir Yayın Koordinatörü olarak görev yapan Deniz Arman ve Haber Müdürü olarak görev yapan Salih Selçuk başta olmak üzere 7 ismin görevine son verildi. Kararlar Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar tarafından çalışanlara bildirildi.

DİZİLER DE REYTİNGDE ÇAKILDI

Küçülme operasyonunun yaşandığı kanalda dizi reytinglerinin de kötü olması dikkat çekiyor. Sezon başında büyük umutlarla başlanan Benim Adım Gültepe dizisi bekleneni vermeyince yayından kaldırılmıştı. Kanal D sadece Küçük Ağa ve Kurtlar Vadisi ile reyting yarışında tutunmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.