Dönmez'in de yasak aşkı varmış

Dönmez'in de yasak aşkı varmış

Askeri Mahkemede yargılanan Yarbay Dönmez'in yasak aşkı duruşmada okunan ifadeyle ortaya çıktı. Dönmez yalvar yakar eşini salondan çıkardı...

Genelkurmay Askeri Mahkemesi'nde Zir Vadisi'nde bulunan üskeri mühimmatlarla ilgili yargılanan Yarbay Mustafa Dönmez'in, kendisi gibi subay olan eşi Fatma Dönmez'den habersiz bir süre "yasak aşk" yaşadığı ortaya çıktı.

Genelkurmay Askeri Mahkemesi'nde Zir Vadisi'nde bulunan üskeri mühimmatlarla ilgili yargılanan iki çocuk babası Yarbay Mustafa Dönmez'in, geçen yıl olayla ilgili tutuklanmadan önce Z.K.A. adlı bir astsubay bayanla eşinden habersiz gönül ilişkisine girdiği belirlendi.
Daha sonra başka birisiyle evlenen Z.K.A.'nın askeri savcılığın talebi üzerine talimatla verdiği ifade duruşmada okununca gerçekler ortaya çıktı. İfadenin okunmasına karşı çıkan Dönmez, duruşmanın gizli yapılmasını istedi. Talebi reddedilen Dönmez, bu defa izin isteyip duruşma salonunu terk etti. Dönmez, salondan ayrılırken kendisi gibi subay olan ve duruşmayı izleyen eşi Fatma Dönmez'i de yalvar yakar salondan çıkardı.

Hakim Binbaşı Cemil Çelik, sanık Dönmez'in avukatlarının celse arasında "avukatlıktan çekildiklerine" dair dilekçe verdiklerini bildirdi. Dönmez de savunmasını kendisinin yapacağını bildirdi. Duruşma 27 Ekim 2009'a ertelendi.


Etiketler :