Dr. Fatih Erbakan : 'Gemileri yaktık, geliyoruz!'

Dr. Fatih Erbakan : 'Gemileri yaktık, geliyoruz!'

Milli Görüşün yeni lider adayı Dr. Fatih Erbakan, tıpkı babası gibi Siyonistlere ve kendisine engel olmaya çalışanlara karşı meydan okudu: Milli Görüşlüler olarak gemileri yaktık geliyoruz! Bundan sonra parolamız ‘ Ölmek var dönmek yok’

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe teşkilatı Saadet Partisi Genel İdari Kurulu üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Türkiye ve Dünyada Neler oluyor" konulu konferansta konuştu.

Zeytinburnu Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kızı Zeynep Erbakan, Genel İdare Kurulu Üyeleri Cemil Çolak, Ayşenur Tekdal, İKEV Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan, İl Başkan yardımcısı Lokman Taş, il Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Yiğit, Şükrü İpek, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Hayırlıoğlu, Beyoğlu İlçe Başkanı Faruk Yıldız, Anadolu Gençlik İlçe Başkanı Hanefi Çolak, Eroğluspor Kulübü Başkanı Şenol Yurtseven ve vatandaşlar katıldı.


 İlçe Başkanı Kemal Hayırlıoğlu’nun selamlama konuşmasının ardından “Mücahit Erbakan, işte ordu işte komutan, Hocaya sadakat şerefimizdir” sloganları ve büyük coşku ile kürsüye gelen Dr. Muhammed Ali fatih Erbakan, Türkiye ve dünya meselelerine değindi. Milli Görüş ruhunun üstüne beton dökenlere inat yendien ve daha gür bir şekilde geleceklerini söyleyen Fatih Erbakan, Milli Görüş’e ve kendisine engel olmaya çalışanlara adeta meydan okudu.

 

İşte Fatih Erbakan’ın konuşmasından satırbaşları:

“EY DÜNYA SİYONİZMİ! BOŞUNA GELİN GÜVEY OLMA!”

Ey dünya Siyonozmi! Erbakan Hocanın hedefleri vefatıyla birlikte ortadan kalktı zannetmeyin ha! Boşu boşuna gelin güvey olmayın! Erbakan Hoca vefat etti fakat arkasından onun davasına bağlı yüzbinler var. Milli Görüşlüler olarak çalışıyoruz, ayaktayız ve yeniden geliyoruz Allah’ın izniyle.

“BİZ OSMANLI TORUNUYUZ, GEREKRİSE HEPİNİZE HADDİNİZİ BİLDİRİRİZ”

Milli Görüş’ün dünyasında ‘ Ben İsrail’im öyleyse Lübnan’a saldırırım, Filistin’i Sudan’ı bombalarım, Ben Fransa’yım öyleyse Mali’ye müdahale ederim, ben İngiltere’yim öyleyse Libya’ya saldırır müdahale ederim, ben Amerika’yım öyleyse İrak’ı Afganistan’ı işgal ederim!’ diyemezsiniz. Öyle yağma yok! Öyleyse bizde ‘Osmanlı’nın torunuyuz, hepinize gelir haddinizi bildiririz’ diyeceğiz Allah’ın izniyle.
 
“GEMİİLERİ YAKTIK GELİYORUZ. ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK”

Nasıl ki Sultan Fatih ve askerleri 52 gün 52 gece durmadan, dinlenmeden çarpıştılarsa, nasıl ki Liderimiz Erbakan Hocamız 43 sene durmadan dinlenmeden cihat ettiyse bizlerde onun yolundan giden kimseler olarak yolumuz uzun da olsa, menzile ulaşmak zor da olsa, önümüze engeller de konulsa vazgeçmeyeceğiz, asla ödün vermeyeceğiz. Milli Görüşlüler olarak gemileri yaktık, geliyoruz. Bundan sonra parolamız ‘ Ölmek var dönmek yok’ Allah’ın izniyle.

“İSRAİL, İŞBİRLİKÇİSİ AK PARTİ HALKTAN DAHA ÇOK DESTEK ALSIN DİYE DAVASI UĞRUNA FEDAKARLIK YAPTI” 

Bizler de Erbakan hocamızın bize bıraktığı emaneti son nefesimize kadar sürdüreceğiz. Bu gerçekleri anlatırken son günlerde ki gelişmelerden dolayı bize eski arkadaşlarımız diyorlar ki ‘efendim sizin bu söylediklerinizi neredeyse hayata geçirildi, İslam birliğini kurmanıza gerek kalmadı bizim başbakanımız İslam Birliğini kurmadan koskoca İsrail’e özür dilettirdi’ diyor. Buradan açık ve net bir şekilde söylüyoruz Erbakan Hocanın kırk seneden beri söylediği gibi Dünya siyonizmi ancak ve ancak kafasına silah dayamaktan anlar. Kendi istekleriyle özür dilemezler. Dünyada ki para, altın, mal arzı onların elinde olduğu müddetçe sizden gelip özür dilemez. Özür diliyormuş gibi yapsa bile o sadece sizin gibi işbirliğine yatkın bir iktidar bu halktan biraz daha destek alsın diye kendi davası uğrunda yaptığı bir fedakârlık olur. Erbakan Hocanın hedef gösterdiği yeni bir dünya milli görüşçüler tarafından kurulacak. Ve dünyanın süper gücü olacağız ve arkasından adalet ve barışa dayalı prensiplerle herkes hareket etmek zorunda kalacak" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.