Düğmeye basıldı, Türkiye karışacak!

Düğmeye basıldı, Türkiye karışacak!

AK Parti'nin kapatılması için verilen 27 Nisan E-Muhtırası'na da konu olmuştu. Çocuklarının ilköğretime başörtülü girmesini isteyen iki aile gündeme oturdu.

AK Parti'nin kapatılması için verilen 27 Nisan E-Muhtırası'na da konu olmuştu. Çocuklarının ilköğretime başörtülü girmesini isteyen iki aile gündeme oturdu. Provokasyon kokan eylemin altından bakın ne çıktı?

İlköğretimde başörtüsü ısrarında ilginç bağlantılar

Çocuklarının ilköğretime başörtülü girmesini isteyen iki aile gündeme oturdu. Provokasyon kokan eylemin altından Hizbullah izi çıktı

Adana ve Mersin'de iki ilköğretim öğrencisinin başörtüsüyle derslere girme ısrarı bir anda ortamı gerdi. Olay medyaya yansır yansımaz Yargıtay Başsavcılığı harekete geçerken, gelişmenin arkasından Hizbullah çıktı. Sözkonusu girişimlerle ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ‘provokasyon' uyarısında bulundu.

BİLDİK DERNEK YİNE SAHNEDE

Derslere başörtüsüyle girmeye çalışan T.Y.'nin babasının Hizbullah bağlantısı nedeniyle kapatma kararı verilen Mustazaf-DerAdanaŞubesi Başkanı Hüseyin Y. olduğu öğrenildi. Mersin'deki M.G.'nin babası Hasan G.'nin ise Hizbullah Terör Örgütü Üyesi olmaktan 6 yıl hapis yattığı belirlendi. Adana 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, 9 Şubat 2010'da Mustazaf Der'in Hizbullah'ın amacı doğrultusunda faaliyet yürütmekten feshine karar vermişti.

E-MUHTIRAYA İLHAM VERMİŞTİ

Hizbullah'a bağlı derneklerin 13 Ekim'de üyelerine ilköğretim okullarına çocuklarını başörtülü sokma konusunda baskıcı olunması gerektiği yönünde yazı gönderdiği ortaya çıktı. Mezar evler, işkence ve Gaffar Okan suikastı ile anılan Hizbullah'ın yan kuruluşları, AK Parti'nin kapatılması için verilen 27 Nisan E-Muhtırası'na da konu olmuştu. Hizbullah'la derin devlet bağlantılarıErgenekonsürecinde sıklıkla kamuoyuna yansıdı. Albay Arif Doğan, örgütünJİTEMtarafından kurulduğunu itiraf etmişti

Etiketler :