Dumanlı, Altaylı'yı sinir etti

Dumanlı, Altaylı'yı sinir etti

Habertürk'ün Genelkurmay Başkanı ile yaptığı söyleşiye eleştiri yağınca Fatih Altalyı küplere bindi.

Habertürk'ün Orgeneral İlker Başbuğ ile yaptığı röportaj medyadan farklı eleştiriler aldı... Eleştirenlerden biri de Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı oldu. Dumanlı'nın eleştirileri ise Fatih Altaylı'yı gerdi...

Bugünkü köşe yazısına "Sevgili dostum Ekrem Dumanlı" vurgusu ile başladı...
Dumanlı'nın eleştirilerine cevap verdi.

Ekrem Dumanlı'nın Genelkurmay röportajını "yanlış" okuduğunu söyleyen Fatih Altaylı, "Yazısında mealen diyor ki: "Genelkurmay başkanları tehdit savurmaz. Eğer bildikleri varsa, elinde delili varsa bunları Cumhurbaşkam'yla, Başbakan'la paylaşır." Ekrem Dumanlı'ya, röportajı salim kafayla, kızmadan, öfkelenmeden yeniden okumasını teklif ediyorum" diye yazdı...

FETHULLAH GÜLEN İLE RÖPORTAJ YAPSAK

Ekrem Dumanlı'nın yaptığı eleştirilerden biri de röportajın 5 saat sürmesine olmuş...
Altaylı'yı ise bu eleştiri bir hayli sinir etmiş...
Cevabını şöyle veriyor;

"Ekrem Dumanlı, Genelkurmay'da 5 saat kalmamıza ve bunu belirtmemize de takılmış anladığım kadarıyla. Bilmeli ki, biz gazeteciyiz. Hem de iyi gazeteciler. Hiçbir kuruma, cemaate, partiye, siyasi fikre mensup veya bağlı ve hatta yakın olmayan gazetecileriz.
5 saat kaldıysak bunu da söyleriz. Eğer Fethullah Gülen ile röportaj yapmış olsak, onunla kaç saat geçirdiğimizi de yazardık.

SAMİMİCE İTİRAF ET EKREM!
(...)

Ekrem'den bir de samimi itiraf beklerim: "Acaba Genelkurmay Başkanı, Zaman Gazetesi'ne röportaj verseydi, Ekrem 'Biz sizinle konuşmayız' mı diyecekti, yoksa 1 saat dolunca 'Daha fazla kalamayız, biz gidelim' mi?"

Etiketler :