Dünya yıldızı Galatasaray'ı doğruladı

Dünya yıldızı Galatasaray'ı doğruladı

Van Nistelrooy, milli takımdan eski hocası Rijkaard aracılığıyla Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı. İşte Nistelrooy'un teklife verdiği cevap!

Galatasaray'ın ikna etmek için vatandaşı Rijkaard'ı devreye soktuğu Hollandalı golcü Van Nistelrooy, "Rijkaard ile görüştük. Beni G.Saray'a çağırdı. Kesin cevabımı daha vermedim" şeklinde konuştu.

Real Madrid'in sezon başında yaptığı Cristiano Ronaldo, Kaka ve Benzema transferlerinin ardından İspanyol kulübünde gözden düşen Van Nistelrooy, milli takımdan eski hocası Rijkaard aracılığıyla Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı. Ülkesinde verdiği röportajda "Rijkaard seni aradı mı?" sorusuna "Evet doğru, Rijkaard ile görüştük. Bana 'G.Saray'a gelmeyi düşünür müsün?' diye sordu. Ben kesin bir cevap vermedim ama Galatasaray gibi büyük bir kulüpte futbol oynamanın çok iyi fikir olduğu konusunda Rijkaard ile hemfikirim" yanıtını verdi.

STOKE'A 'HAYIR' DEDİ
Real Madrid Başkanı Perez'den kendisine talip olan kulübün bonservis ödemeyeceği konusunda söz alan Van Nistelrooy, Tuncay'ın forma giydiği Stoke City'nin teklifine ise sıcak bakmıyor. Hollandalı golcünün yıllık 2.5 milyon Euro istemesi nedeniyle transferi ağırdan alan G.Saray yönetiminin Nistelrooy'un fiyatını düşürmeye çalıştığı öğrenildi

Etiketler :