Dünyanın en hızlı micro SD kartı

Dünyanın en hızlı micro SD kartı

SanDisk, saniye 275 MB veri transferi yapan dünyanın en hızlı micro SD kartı Extreme PRO microSDXC UHS-II’yi tanıttı.

Veri hızının aktarımı konusunda kullanıcılarına zaman kaybı yaşatmamak için türlü türlü çözümler üreten SanDisk, Extreme PRO microSDXC UHS-II ile dünyanın en hızlı transferini gerçekleştiren microSD kartının duyurusunu gerçekleştirdi.

Drone’larla ve akıllı telefonlarla uyumlu bir şekilde çalışabilen Extreme PRO microSDXC UHS-II, hareketli anlarda dahi Full HD ve 4K çözünürlükte video kayıtları yapabiliyor. USB 3.0 girişli kart okuyucusuyla birlikte dosyaların düzenlenebilmesi ve PC’ye aktarımının sağlanması amacıyla hafıza kartıyla birlikte sunulan Extreme PRO microSDXC UHS-II’nin 64 ve 128 GB olacak şekilde iki depolama alanı bulunuyor.

Nisan-Haziran ayları arasında ilk olarak ABD’de satışa çıkarılacak olan microSDkartlardan 64 GB versiyonu 180 dolar, 128 GB versiyonu ise 300 dolar etiket fiyatına sahip olacak.

Bunun dışında Ultra USB Type-C Flash Drive adında ve adından da anlaşılacağı üzere USB Type-C girişine sahip, akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarla uyumlu bir harici depolama aracı da yayımladı. SanDisk Memory Zone Androiduygulamasıyla uyumlu olması sayesinde flaş bellekteki dosyalara erişimi ve bu dosyaların yönetimi konusunda kullanıcılarına avantaj sağlayan bellekler 16 /32 / 64 ve 128 GB depolama alternatiflerine sahip olacak. Sırasıyla 20, 30, 50 ve 80 dolar etiket fiyatlarına sahip olan bu çözümlerin piyasaya çıkış tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.