DW tuzağa düşüremeyince Bakan Kılıç'a saldırdı!

DW tuzağa düşüremeyince Bakan Kılıç'a saldırdı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı tuzağa düşüremeyen Almanya'nın operasyonel haber ajansı Deutsche Welle, FETÖ’cü hainleri masum gösterme çabasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kamu kurumu Deutsche Welle’nin Yayın Yönetmeni Peter Limbourg, Gençlik ve Spor Bakanı Akif çağatay Kılıç’a hakaret edince herkes şaşırmıştı. Bu tavrın Deutsche Welle’nin yayın politikası haline geldiği, FETÖ’cülerin sıraya girmeleri üzerine belli oldu.

RESMİ YAYIN ORGANI GİBİ

FETÖ’yü ve Almanya’daki ayaklarını adeta himayesine alan Deutsche Welle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine algı operasyonlarını sürdürüyor. Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın tuzak olduğunu anlayarak röportajının yayınlanmasına izin vermediği tartışma pogramı “Conflict Zone”un son konuğu, başkent Berlin’deki Gülen yanlısı “Diyalog ve Eğitim Vakfı” Başkanı Ercan Karakoyun oldu.

YÜZYILIN HAİNİ MASUMMUŞ

Programda Tim Sebastian’ın çanak sorularını cevaplandıran Karakoyun, yüzü kızarmadan Fetullah Gülen’in darbe girişimi ile hiç ilgisi olmadığını, Erdoğan tarafından günah keçisi ilan edildiğini söyledi. Türkiye’de adil yargılama yapılmadığını ileri süren Karakoyun, “Türkiye’ye dönmek intihar olur” dedi.

GÜNLERCE YAYGARA KOPARTTILAR

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın, kendisiyle yapılan röportajı onaylamadan yayınlatmaması üzerine yaygara kopartan Deutsche Welle’nin (DW) Genel Yayın Yönetmeni Peter Limbourg, Kılıç’a “Uyuşturucu baronu” ve “Savaş ağası” sözleriyle saldırdı. Limbourg’un, Frankfurter Allgemeine’deki Türkiye ile ilgili açıklamaları skandal olarak nitelendirildi. Peter Limbourg, 2013 yılından bu yana DW Genel Yayın Yönetmeni.

HEM ÇARPITTI HEM HAKARET ETTİ

Gazete demeç veren Limbourg, “Türk tarafının tavrı çok garip. Röportaj kayıtlarının iadesinin istenip, bunun da yoğun baskıyla gerçekleştirilmesini ancak uyuşturucu baronları veya savaş lordlarından (Warlord) biliriz. Ama bir AB adayı ülkeden ve NATO üyesinin hükümet temsilcilerinden değil” dedi. Limbourg, bu açıklamasıyla, röportajı onaylamadan yayınlatmak istemeyen Akif Çağatay Kılıç’a resmen hakaret etti.

Kaynak: Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.