Ebru Gündeş'in babası kızının verdiği evi reddetti

Ebru Gündeş'in babası kızının verdiği evi reddetti

Ebru Gündeş'in babası kızının verdiği evi kabul etmedi. Baba; 'Gazi çocuğuyum, bu zamana kadar şerefimle yaşadım. Kimseden para dilenmem' dedi.

Ebru Gündeş’in 4 yaşındayken evi terkeden ve yıllardır görüşmediği babasına ev alıp, aylığa bağladığı söyleniyordu. Ancak Remzi Gündeş (70) hala Bakırköy'deki eskici dükkanında çok zor koşullarda yaşıyor.

''BEN ŞEREFLİ BİR HAYATI TERCİH ETTİĞİM İÇİN BU HALDEYİM''

Kızının verdiği evi kabul etmediğini söylüyor: ''Ben şerefli bir hayatı tercih ettim. O yüzden bu haldeyim. Bağkur'a 170 günluk borcum var emekli olamadım. Acımdan ölsem kimseye gidip dilenmem. Zamanında biri 'Gel şu evde otur' dedi. Ama benim haramla işim olmaz. Gazi çocuğuyum şerefimle yaşadım.''

Ebru Gündeş şöhret basamaklarını hızla tırmanırken güzel şarkıcının babasıyla ilişkisi de uzun süre güdemde kalmıştı. Gündeş aslında kendisi 4 yaşındayken evi terk eden ve bir alkol bağımlısı olan babasının öldüğünü söylemişti herkese.

''BABAM BURADA YATIYOR''

Hatta şöhretinin ilk döneminde bir mezarın başında dua edip, "Babam burada yatıyor" diyerek poz verdi. Şöhret basamaklarını üçer- beşer çıkan Ebru Gündeş, Hafta Sonu’nda yayımlanan ilk röportajında, “Babam burada yatıyor” dediği mezarın başında, başı örtülü dua ederken fotoğraf çektirdi. Ve daha 40 günlükken babasını Çorlu yakınlarında geçirdiği bir trafik kazasında kaybettiğini söyledi.

 

Gündeş, “Ah keşke yaşasaydı da bu mutlu günümde yanımda olsaydı” dedi. Bu haberden birkaç gün sonra babası Remzi Gündeş’in yaşadığı ortaya çıktı. Bakırköy’deki eskici dükkanında kendi yağı ile kavrulmaya çalışan baba Gündeş, kızı ile 15 yıldır görüşmediğini açıkladı.

Olayın ortaya çıkmasından sonra Remzi Gündeş, "Benim Ebru Gündeş diye bir evladım yok" diyerek dert yandı. Gündeş, 27 yaşında Vedat adında bir kardeşi olduğunu da öğrendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.