Edebiyat Fakültesi Logosunu arıyor.

Edebiyat Fakültesi Logosunu arıyor.

Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi logo yarışması açtı.

prof.dr.-zeki-tekin-001.jpg

Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi kurumsal kimliğini ön plana çıkaracak Logo Tasarımı Yarışması açtı.

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin yaptığı açıklamada, Fakültemizin ulusal ve uluslararası boyutta tanıtılması amacına yönelik olarak, çalışma konularını tanıtıcı, anlaşılabilir, özgün, estetik ve akılda kalıcı bir logoya ihtiyaç duydum ve bu doğrultuda Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Logo Tasarımı Yarışması düzenledik, dedi.

Yarışmaya 18 yaşını doldurmuş her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının katılabileceğini belirten Prof. Dr. Zeki Tekin, 30 Mayıs 2016 tarihinde son bulacak yarışmaya dijital olarak başvuru yapılabileceğini söyledi.

Karabük Üniversite Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin, yarışma ödülünü 2 bin TL olarak belirlediklerini, Jüri tarafından birinci seçilecek eserin 6 Haziran 2016 tarihinde Fakültenin web sitesinde ilan edileceğini sözlerine ekledi.

Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından açılan logo yarışmasının şartnamesine http://edebiyat.karabuk.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Yarışma için hazırladığınız logoları, 30 Mayıs 2016 tarihi Saat: 24.00’e kadar seymasilmaz@karabuk.edu.tr adresine gönderebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.