Efkan Ala'ya Erzurum'da 6-0'lı karşılama

Efkan Ala'ya Erzurum'da 6-0'lı karşılama

Eski İçişleri Bakanı Ala ile beraberindeki AK Parti Erzurum milletvekili adayları, kentte "Ala, şehre 6-0 yakışır" yazılı bilboardlar ile karşılandı.

Eski İçişleri Bakanı Ala ile beraberindeki AK Parti Erzurum milletvekili adayları, kente gelişlerinde mehteran takımı, atlı cirit ve halk oyunları gösterisiyle karşılandı.

AK Parti teşkilatlarının 6 milletvekili çıkaran Erzurum'un bütün milletvekilliklerini AK Parti'nin kazanacağını iddia eden "6-0" pankartı dikkat çekti.

Güzergah boyunca Efkan Ala'nın fotoğraflarının yer aldığı "Koca yürekli adam", "Evine hoş geldin", "Ala, şehre 6-0 yakışır" yazılı bilboardlar gösterildi.

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile beraberindeki milletvekili adayları, Erzurum'da coşkuyla karşılandı.

AK Parti Erzurum milletvekili adayları eski İçişleri Bakanı Ala ile Adnan Yılmaz, Zehra Taşkesenlioğlu, Abdürrahim Fırat, İbrahim Aydemir ve Zafer Tarıkdaroğlu için Erzurum Havalimanında karşılama töreni düzenlendi.

OTOBÜS ATLI SPORCULAR TARAFINDAN DURDURULDU

Ala ile beraberindekiler, kendilerini karşılayan partililerle tek tek tokalaşarak, selamladı. "Evine Hoş Geldin Yürekli Adam Efkan Ala" yazılı dövizler açan grup, milletvekili adaylarına çiçek verdi.

Daha sonra havaalanından uzun araç konvoyuyla kent merkezine hareket eden milletvekili adaylarının içinde bulunduğu otobüs, Terminal Kavşağı'nda atlı sporcular tarafından durduruldu.

Araçtan inen Ala, ciritçilerle tokalaşarak bir süre sohbet etti. Palandöken Halk Oyunları ekibi de yolda Erzurum barı oynayarak sevgi gösterisinde bulundu.

MEHTERAN TAKIMINDAN 'CEDDİN DEDEN' MARŞI

Ardından Havuzbaşı'ndaki Erzurum Kent Meydanı'na gelen Ala ve beraberindekiler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı tarafından karşılandı.

Mehteran takımının sunduğu gösteriyi dinleyen Ala, "Yüreğimize su serptiriyor, yürekten bir muhabbet" ifadesini kullanarak, mehteran takımını tebrik etti.

Ala'nın isteği üzerine "Ceddin Deden" marşını söyleyen mehteran takımı, çevrede toplanan kalabalıktan büyük alkış aldı.

Kar yağışı altında Kent Meydanı'ndan Tebrizkapı'ya kadar yürüyen milletvekili adayları, vatandaşlara karanfil dağıtıp esnafın istek ve sorunlarını dinledi.

pankart.20150411141938.jpg

 

efkan-ala.20150411141947.jpg

 

mehteran.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.