Egemen Bağış'tan T.C. çıkışı!

Egemen Bağış'tan T.C. çıkışı!

Sağlık Bakanı 'T.C.'nin mantığı yok' dedi, Egemen Bağış sert çıktı! T.C. ibaresi kaldırılacak diyenleri fitnecilikle suçladı!

AB Bakanı Bağış 'Sağlık Bakanlığı ve Ziraat Bankası'nın adından 'T.C. kaldırılıyor' iddiasına kızdı "Bu fitnedir" dedi.

Sağlık Bakanlığı ve Ziraat Bankası’nın adından T.C. ibaresinin kalktığı iddiası hızla yayıldı. Dün konu üzerine açıklama yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "T.C.'nin mantığı yok!" derken Egemen Bağış bu haberi yayanları fitne yapmakla itham etti.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, MHP ve CHP liderlerini “İki kafadar” diye eleştirirken, şehit oğlunun maaşlarını biriktirerek, okul yaptıran Uşaklı Eşe Ana’yı örnek gösterdi.

Bağış, Brüksel yolunda beraberindeki gazetecilere gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. Bağış’ın bazı sözleri şöyle:

ECELE FAYDASI YOK

“Sayın Devlet Bahçeli ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, terörün çözüm sürecinde iki kafadarı oynuyor. Belli ki terör bittiğinde tabelalarını indirmekten korkmuyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok.”

“Şehit oğlunun maaşlarını biriktirip okul yaptıran Uşaklı Eşe ananın ellerinden öpüyorum. Allah ondan razı olsun. Bu ülkede barışın miladı analarımızdan geçiyor. “Türklük anayasadan çıkarılacak, TC kaldırılacak, ülke bölünecek” diye fitne yayanlara da Eşe ana çok güzel bir cevap verdi. Terörü sonlandırmak her şeyden önce Eşe ana ve onun gibi kahraman annelere minnet borcumuzdur.”

ATATÜRK BUNLARI SOPAYLA KOVALARDI

“CHP’liler Silivri’yi kuşattı! CHP’dir ne yapsa yeridir. ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diye bağırıyorlar. Mustafa Kemal yaşasaydı bunların hepsini sopayla kovalardı.”

AVRUPA TEKNİĞİ

AB Bakanı Egemen Bağış, çok sayıda tanınmış Türk ve yabancı ismin yer alacağı “çocuk” temalı kısa filmin çekimi için bakanlığın bahçesinde futbol topuyla poz verdi.


Bakan'dan 'TC'ye gerek yok' bombası!

Günlerdir tartışılan TC konusunda Sağlık Bakanı'ndan açıklama geldi. Bakan 'kaldırılma' işlemini doğruladı ve 'mantığı yok' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.