Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul izleyenleriyle ne zaman buluşuyor ?

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul izleyenleriyle ne zaman buluşuyor ?

Ekranların fenomeni olan Diriliş Ertuğrul için bekleyiş sürüyor.

Ekranların fenomeni olan Diriliş Ertuğrul için bekleyiş sürüyor.

Diriliş Ertuğrul için heyecanlı bekleyiş. Eylül ayının gelmesi ile birlikte diziler yeni sezon için başlangıç yapmaya başladı.

PEKİ DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümleri ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı henüz belli değil. Geçtiğimiz sezon Ekim ayında yeni bölümleri ile ekrana gelen Diriliş Erturğul'un bu sezon da Ekim ayında başlaması bekleniyor. Tarih ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. 

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU HATIRLAYALIM

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.