Ekrem Dumanlı ağzından kaçırınca kıvırdı

Ekrem Dumanlı ağzından kaçırınca kıvırdı

Ceket ve oda fotoğraflarıyla akıllarda kalan Fethullah Gülen röportajını yapan Ekrem Dumanlı, Cemaatin oy tercihlerini Gülen'in belirlediğini itiraf etti

Zaman gazetesi yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı, Cemaati de Hocasını da resmen deşifre etti. Ev ev dolaşıp "AK Parti'ye oy vermeyin" çalışması yapan abi ve ablaların kimden talimat aldığı da ortaya çıktı.

Dumanlı, konuk olduğu yayında 30 Mart seçimlerinde Fethullah Gülen'e "kime oy vereceğiz" diye sorduğunu açıkladı. Sunucu Cüneyt Özdemir'in tekrarlaması üzerine Ekrem Dumanlı, bu sözünü ağzından kaçırdığını belli ederek kıvırmaya çalıştı. Dumanlı sözlerini "kime oy vereceğiz diye soranlara ne diyeceksiniz" şeklinde düzeltti.

Gülen: İçine sindiren oyunu Başbakan'a versin

5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Dumanlı, Pensilvanya'da röportaj için görüştüğü Fethullah Gülen'in AK Parti'ye oy verilmemesi mesajını ve BDP dahil tercih edilebilecek partileri açıkladı.

Dumanlı, Gülen'in sözlerini şöyle aktardı: "Ağza alınmayacak, bir Başbakana yakışmayacak hakaretleri içine sindirenler varsa yine arkadaşlar oyunu verebilir. Her partide doğru insanlar var, güzel insanlar var. Saadet'de de var, MHP'de de var, CHP'de de var, BBP'de de var ve BDP'de de var... İsteyen istediğine verir."

 

KAYNAK: YENİŞAFAK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.