Dumanlı'dan Fehmi Koru açıklaması!

Dumanlı'dan Fehmi Koru açıklaması!

Bugün Zaman gazetesinde son yazısını yazan Fehmi Koru gazeteden neden ayrıldı? Ekrem Dumanlı Twitter'dan açıkladı...

Fehmi Koru bugün Zaman gazetesinde son yazısını yazmıştı. Koru artık Star gazetesinde yazacak.
 
Kafalarda kalan soru işaretlerine Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı Twitter'dan cevap verdi. Fehmi Koru'nun neden gazeteden ayrıldığını açıkladı.
 
Ekrem Dumanlı'ya göre, Star gazetesi genel yayın yönetmeni Mustafa Karaalioğlu ısrarla Fehmi Koru'yu istemiş. Ekrem Dumanlı ve Fehmi Koru da bu ısrarlı isteği kıramamışlar. Ve Koru Star gazetesine geçmiş.

İşte Ekrem Dumanlı'nın o tweetleri...

Fehmi Koru neden ayrıldı, gazeteyle bir problem mi yaşadı?Bıraz daha gecıkırsem herhalde senaryolar da yazılacak. Dilerseniz cevap vereyım

Fehmi Koru ile Zaman arasında herhangi bir problem yaşanmadı. Biz onu hep Üstat bildik, yine öyle bileceğiz. O da Zaman'ı nasıl gördü?

Koru'nun Zaman düşüncelerini bugünkü yazısından anlamak mümkün. Zaman'a bu kadar değer veren bir yazarın ayrılmasını merak ediyorsunuzdur

haklısınız. ancak durum sanıldığı kadar karmaşık değil. herhaangi bir problem yaşamaktan kaynaklanmıyor.

Bir Genel Yyaın Yönetmeni (benim de yakın arkadaşım) Fehmi Bey'i gazetesinde görmek istiyor. ısrarlı davetinin bir mantığı var aslında.

Dğerliarkadaşım Mustafa Karaalioğlu son dönemde yaptığı yayaın atağına Fehmi Bey'i de eklemek istedi ve bu konuda çok ısrar etti.

Fehmi Bey Mustafa Karaalioğlu'nun hem yakın dostu hem eski genel yayın yönetmeni. Israrlı davete Fehmi Bey de biz de hayır diyemedik.

Sonuçta kaybedilen bir şey yok; Fehmi Koru Star'da yazmaya başlayacak. hem Fehmi Abi için hem de Star Gazetesi için hayırlı uğurlu olsun.

Dıştan bakanlar belki ilişkileri doğru anlayamayabilir. Fehmi Bey bizim camianın ilk gazetecilerindendir ve her daim sayhın bir yeri vardır

Fehmi Bey için de Zaman çok değerlidir; fikir dünyamızın özgür limanıdır. Bugünkü yazısını okuyanlar aramızdaki bağı bir nebze anlayabilir.

her neyse... FehmiAbi'ye yeni gazetsinde başarılar diliyorum. Star'ın serpilip büyümesini, dünya standartlarını yakalaması için dua ediyorum

bazı arkadaşlar Star için dua etmemden başka mana çıkarmışlar. Gerek yok. samimi bir şekilde Star'ın başarısını istedim.
 
sadece Star'ın değil bütün gazetelerin dünya standartlarnda olmasını dilerim. O standartların gerisinde kalmış tek sektör medya.

ROTAHABER

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.