'AK Parti'nin üye sayısı bile barajı aşıyor'

'AK Parti'nin üye sayısı bile barajı aşıyor'

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, yüzde 50'ye dayanan oyların sırrını anlattı:

'Türkiye'nin en mükemmel teşkilat ağına sahibiz. 15 Haziran itibarıyla toplam 5 milyon 394 bin 272 üyemiz var.'

İŞTE ERDEM'E GÖRE BAŞARININ SIRRI

1- Planlı, programlı çalışmak ve inanmaktır. Alınan kararların arkasında kararlı bir şekilde durmaktır. 

2- AK Parti 2002'de iktidara geldiğinde, Türkiye memur maaşı verebilecek durumda değildi. Kamu yatırımları durmuş, paramız, pul olmuştu. Bugün, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, sosyal politikalarda, ekonomide geçmiş iktidarlarla kıyaslanamayacak kadar hizmet var.

3- Liderimizin toplum üzerindeki imajı çok müspet. 20 milyar dolarlık projeler açıklanırken, kimse 'Olmaz' demiyor. 'Recep Tayyip Erdoğan olacak diyorsa, olur' diyor.

4- Türkiye'nin en mükemmel teşkilat ağına mensubuz. Yapamayanlar gidiyor, yapabilenler geliyor. Teşkilatımızın yüzde 50'ye yakını değişti. Bu kadar değişmiş bir teşkilatta en ufak bir sızıntıya, sıkıntıya rastladınız mı? Diğer partide il başkanı gidince sandalyeler havada uçuşuyor.

5- Adaylarımız çok iyiydi. Listelerde yer bulamayanlar arasında kırılanlar çok az olduğu gibi, herkes işin bir yerinden tuttu.

- Sabah kaç üyemiz vardı, şu an kaç üyemiz var, bilirim. Türkiye genelinde seçmenin 10.75'i üyemiz haline geldi. Bu durumda sadece üye sayımızla bile ülkedeki yüzde 10 barajını geçmiş durumdayız.

- 15 Haziran sabahı itibarıyla toplam 5 milyon 394 bin 272 üyemiz var. Seçim dönemindeki üç ayda 580 bin yeni üye kaydolmuş.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.