Eksiklere rağmen başarabilirsin

Eksiklere rağmen başarabilirsin

Galatasaray, finali Kadıköy'deki UEFA Kupası'nda Hamburg'u konuk ediyor. 21:30'daki rövanş öncesiteknik direktör Korkmaz "Eksiklerimiz var, ama biz büyük takımız. Her şeyin üstesinden geliriz" dedi..

Galatasaray, UEFA Kupası'nda çeyrek finale kalan 8 takımdan biri olmak için bu gece Hamburg'u konuk ediyor. Teknik direktör BülentKorkmaz dün düzenlediği basın toplantısında,"Her oyuncuma güveniyorum, inanıyorum. BizGalatasaray takımıyız. Eksik oyuncularımız varama biz büyük bir takımsak,ki öyleyiz, her şeyin üstesinden gelmeliyiz'' dedi. Bülent Korkmaz, "Eksiyönlerimizi artıya çevirmek bizim elimizde. Bununüstesinden geleceğiz. Bu, sadece motivasyonla daolmuyor. Taktik disiplin içinde olmalıyız. Elimizdeki mevcut oyuncular içinden en iyi kadroyu çıkarmaya çalışacağız. Hep beraber istersek, inanırsak, her şeyi başarırız" ifadesini kullandı. Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Hedefimiz, taraftarlarımıza bahar aylarında, kısa kollu bir şekildeAvrupa Kupası maçı izlettirmek. Onlardan maç bitene kadar bizi desteklemelerini ve her oyuncumuzu yüreklendirmelerini istiyorum" diye konuştu.

SEMİH'E FORMA YOK
Korkmaz, UEFA Kupası finalinin Şükrü SaracoğluStadı'nda oynanacak olmasının, Galatasaray camiasını motive ettiğini vurgularken, eksikler nedeniyle ismi gündeme gelen Semih Kaya için de, "Kendisi bırakın resmi maç oynamayı, hazırlık maçı bile yapmadı. Maç eksiği var. Bazı nedenlerden dolayı şimdi değil ileride sahada olacak" dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :