Trabzonsporlu taraftarlardan Şenol Güneş'e ziyaret

Trabzonsporlu taraftarlardan Şenol Güneş'e ziyaret

El Nino Trabzonspor Taraftarlar Derneği üyeleri, Trabzonspor karşılaşması için kente gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş'i kaldığı otelde ziyaret etti

 

TRABZON (AA) - El Nino Trabzonspor Taraftarlar Derneği üyeleri, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'i, kaldığı otelde ziyaret etti.

Siyah-beyazlı kafilenin Trabzon Havalimanı'ndan çıkışı sırasında bir grup bordo-mavili taraftarla Şenol Güneş arasında yaşanan kısa süreli tartışma nedeniyle El Nino Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Bal ve dernek üyeleri, tecrübeli teknik adama konakladığı otelde ziyarette bulundu.

Şenol Güneş'e çiçek veren taraftarlar, Trabzonspor'un efsane futbolcularından olan ve bordo-mavili ekipte teknik direktörlük görevinde de bulunan tecrübeli teknik adama desteklerini iletti.

El Nino Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Bal, Şenol Güneş'in Trabzonspor'un efsanesi olduğunu ve kendisine yapılan hareketi kınadıklarını söyledi.

"Vefanın İstanbul'da bir semt olmadığını herkes bilmeli." ifadelerini kullanan Bal, "Şenol Güneş, çocukluğumuzun efsanesi. Biz onunla sevdik Trabzonspor'u. Fenerbahçe maçlarında bordo-mavi kravat takması bile benim için vefadır. Yapılan hareketi kınıyorum. O, sadece Trabzon'un değil, Türkiye'nin efsanesi." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.