Eski MHP Milletvekili Oğan

Eski MHP Milletvekili Oğan

"İnşallah kurultayımızın önündeki bu engelleri aşacağız ve kurultayımızı gerçekleştireceğiz."

Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, "İnşallah kurultayımızın önündeki bu engelleri aşacağız ve kurultayımızı gerçekleştireceğiz." dedi.

Temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelen Oğan, bir otelde iftarda partililerle buluştu.

Yemek sonrasında gazetecilere açıklama yapan Oğan, partilerinin kurultayının engellenmek istediğini ileri sürerek, "Vallahi olacak, billahi olacak. Bu kurultay olacak, bu değişim olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadesini kullandı.

Oğan, "Biz Türkiye'de MHP'nin tüzüğünü değiştirmek için yola çıktık ama bir de gördük ki bizim değiştirmek istediğimiz aslında sadece bir tüzük maddesi değilmiş. Bizim değiştirmek istediğimiz farkına varmadan biz düzeni değiştirmeye çalışıyormuşuz. İyi ki de bu yola çıkmışız." değerlendirmesini yaptı.

Kurultayın önündeki engelleri aşacaklarını ve kurultayı gerçekleştireceklerinin altını çizen Oğan, "Her şey bitmiş değil. Bu iş satranç oyununa döndü. Benim de satrancı çok iyi oynadığımı herkesin bilmesini isterim." diye konuştu.

MHP'yi mahkeme kapılarında süründürmenin bu davaya büyük zarar vermeye başladığını belirten Oğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"10 Temmuz'da en azından tüzük kurultayını gerçekleştirip makul bir süre içerisinde de genel başkanlık seçimli kurultayımızı gerçekleştirip bu sayfanın artık kapatılması lazım. Bizim bir iktidar yürüyüşümüz olacaktır. Bunun için de Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu tüzüğünü değiştirip genel başkanını seçmesi lazım."

- "Her türlü paralel yapıyla mücadele edeceğimizi ilan ettik"

Sinan Oğan, son günlerde sosyal medya üzerinden saldırıya maruz kaldıklarını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Özellikle son 3 gün içerisinde sosyal medya hesaplarında cemaatçi, paralel sosyal medya hesapları olarak bildiğimiz hesaplardan bize yönelik ciddi bir saldırı var. Bunu da bu süreçte manidar bulduğumu ifade etmek isterim. Biz her türlü paralel yapıya karşı olduğumuzu ifade ettik. Her türlü paralel yapıyla mücadele edeceğimizi ilan ettik. Anlaşılıyor ki bizim giderek sonuca yaklaştığımızı gören çevreler, kendi hesaplarının tutmayacağını gören paralel hesapların da bu süreçte bize saldırmaları, bizi yıpratıcı, yalan yanlış kamuoyunun kafasını karıştırıcı ifadelerinin bulunduğunu da burada deşifre etmek istiyorum."

 

 

 

Eski MHP Milletvekili Oğan

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.