Emenike yeniden

Emenike yeniden

Karabükspor'la ligde oynananan maçta şike yapmak suçundan aldığı beraat sonrası yeniden ismi Fenerbahçe'yle anılan Emmanuel Emenike transferinde mutlu son.

8 mayıs 2011’deki Karabükspor-Fenerbahçe maçında şike yapmak suçundan aldığı beraat sonrası yeniden ismi sarı-lacivertli kulüple anılan Emmanuel Emenike transferinde mutlu son…

Nijeryalı futbolcu, yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında Türkiye’deki gözağırısı Fenerbahçe ile söz kesti. 2011-12 sezonu öncesi Emenike’yi Spartak Moskova’ya 10 milyon Euro’ya satan Fenerbahçe, eski oyuncusu için 6 milyon Euro önermiş ancak Spartak bu rakamı az bulmuştu. İki kulübün 8 milyon Euro’da buluşması ve transferin bir an önce bitirilmesi bekleniyor.
 
TEDAVİSİ SÜRÜYOR
 
Rus basınına, “Türkiye’de çok güzel günlerim oldu. O günlerin devamını Fenerbahçe’de yaşayabilirim” diyen Emenike’nin tek sıkıntısı ise Şubat ayındaki Anzhi maçında yaşadığı sakatlık… Nijeryalı’nın tedavisine yoğun bir biçimde devam edilirken futbolcunun 1 buçuk haftalık tedavi sonrası hazırlık kampına sorunsuz bir biçimde başlayacağı öngörülüyor.
 
Kaynak: AMK



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.