Emenike Gaziantep maçındaki tavrı için özür diledi

Emenike Gaziantep maçındaki tavrı için özür diledi

Gaziantepspor maçında Emre Belözoğlu ve taraftarlarla tartışma yaşayan Emenike, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yaptıkları maçta takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile tartışması ve tribünlerle yaşadığı gerilim nedeniyle özür diledi.

"DUYGU PATLAMASI YAŞADIM"

Maçın ikinci yarısında yaşananlarla ilgili FBTV'ye açıklamada bulunan Nijeryalı futbolcu, "Yaşadığımız şey, tamamen duyguların birikmesinden ve duyguların patlamasından oluşan bir andı. Dün yaşananlardan dolayı tüm Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum. Onları böyle bir olay ile karşı karşıya bıraktığım için özür dilerim" ifadelerini kullandı.

"SAHADA YAŞANAN TAMAMEN BUNDAN İBARETTİ"

Karşılaşmanın ilk yarısı boyunca takımının başarısı için gol atabilmek adına elinden gelenin en iyisini yapmaya, en iyi performansını sahaya yansıtmaya çalıştığını anlatan Emenike, şunları kaydetti:

"Dün akşam yaşadığımız o şey, tamamen duyguların birikmesinden ve duyguların patlamasından oluşan bir andı. Fenerbahçe adına bir gol kaydedebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya ve en iyi performansımı sahaya koymaya çalıştım. Ancak istediğim golü kaydedemedim. Bu nedenle içimde biriken duygulardan dolayı böyle bir an ortaya çıktı. Gol atmayı denedim ama olmadı, çünkü karşımızda sıkı savunma yapan bir Gaziantepspor takımı vardı. Sahada yaşanan tamamen bundan ibaretti.

"KASITLI VEYA GERGİNLİKTEN OLUŞAN BİR HAREKET DEĞİLDİ"

Ben her zaman Fenerbahçe için en iyisini vermeye çalışan bir futbolcuyum. Ben, Fenerbahçe'nin son yıllarda yaşadıklarının da farkında olan bir oyuncuyum. Takımın başarısını en çok isteyen oyunculardan biriyim. Bu nedenle dün yaşananlardan dolayı tüm Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum. Onları böyle bir olay ile karşı karşıya bıraktığım için özür dilerim. Fenerbahçe'yi çok seven bir oyuncu olarak böyle davranmamam gerekiyordu. Hiçbir şekilde kasıtlı veya gerginlikten dolayı oluşan bir hareket değildi. Fenerbahçe'nin başarılı olması gerektiğinin baskısından ve maçın atmosferinden böyle bir an yaşandı. Hiçbir şekilde bir gerginlik söz konusu olmadı ve benim için sahada kaldı."

Fenerbahçe-Gaziantep maçında gergin dakikalar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.