Çölaşan'ın yalanı ortaya çıktı

Çölaşan'ın yalanı ortaya çıktı

Emin Çölaşan Sözcü Gazetesi'ndeki köşesinde yazdığı iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı.

Emin Çölaşan Sözcü Gazetesi'ndeki köşesinde yazdığı iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı.
 
Medyafaresi sitesinin haberine göre gazetedeki yazısında Başbakan Erdoğan'ın annesinin vefatı ardından verilen taziye ilanlarıyla 24 Mehmetçiğimizin şehit olmasının ardından verilen ilanları kıyaslayan Emin Çölaşan aradaki farktan dolayı üzüntüsünü yazmış. Sonrasında ise öyle bir iftira dizisine yer vermiş ki, en hafif deyimle "Edep Yahu" demek gerekiyor.
 
Çölaşan" O kadar ki büyük vatansever (!) Fethullah Hazretleri bile beleş dağıtılan kendi gazetesine başsağlığı ilanı vermemişti." Diyerek milyonlarca seveni olan bir gönül insanına hakaret ediyor hem de yalan yazıyor. Çölaşan'ın "kendi gazetesi" dediği Zaman'ın (20.10.2011) Perşembe günü çıkan sayısında Fethullah Gülen Hocaefendi'nin şehitlerle ilgili taziye mesajı vardı. İddiasının doğru olup olmadığını anlamak için gazetenin 2 günlük sayısına baksa yalanını gözleriyle görebilirdi. İşte o ilan...
 
"Güroymak ve Çukurca'da meydana gelen terör olaylarında şehit düşen ve yaralanan vatan evladının haberleri yüreğimizi dağladı. Yaşanan bunca müessif hadiselere ve istihbarat çalışmalarına rağmen, gereken hassasiyetin ve tedbirin alınmaması sonucu göstere göstere gelen saldırılar, karanlık oyunların bu topraklar üzerinde sahneye konulmasından ibarettir.
 
Üzücü terör saldırısı sonucu ahirete yürüyenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, bütün bir milletimize taziyelerimizi arz ediyorum.
 
Terörden çok çeken insanımızın bu badireleri de metanetli ve vakur duruşuyla atlatacağını ümid ediyorum.
 
Fethullah Gülen."
 
 


 

 


 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.