Emre'den Fenerbahçe'ye büyük vefa

Emre'den Fenerbahçe'ye büyük vefa

Emre Belezoğlu'nun Fenerbahçe'ye büyük vefası

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, kendisine Portekiz ve İspanya'dan gelen transfer tekliflerini kulübünü zor durumunda bırakmamak için kabul etmemiş.

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri ortaya koyduğu performans ile Sarı-lacivertlilerin ve A Milli takımın değişmez ismi olan Emre Belözoğlu'na devre arasında menajeri aracılığıyla gelen teklifleri reddettiği ortaya çıktı.

Deneyimli oyuncu için nabız yoklayan Portekiz'in dev kulübü Benfica ile Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid'in Emre tarafından reddedildiği öğrenildi. Belözoğlu'nun gelen teklifleri başkan Aziz Yıldırım tutukluyken ve kulübü zor durumdayken yalnız bırakamayacağı
gerekçesiyle reddettiği dile getirildi.

Kendisine gelen cazip teklifleri reddeden Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş'ın Portekizli Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, menajer Ahmet Bulut ile birlikte olduğunu gösteren fotoğrafların basında yer alması ise akıllara transfer görüşmesi olduğunu getirse de Emre'nin büyük bir vefa örneği göstererek takımda kalacağı ifade edildi.

Bu ara basında çıkan fotoğraflarda ise Emre'nin eşi ile gittiği yemek sırasında menajeri Ahmet Bulut ve Carlos Carvalhal ile tesadüfen karşılaştığı ve selam vermek için yanlarına gittiği dile getirildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.