Emre Uslu deşifre etti, Aygün çıldırdı

Emre Uslu deşifre etti, Aygün çıldırdı

PKK'lilara 'İyi çocuklar diyen' ve ardindan da PKK'li teröristin evine taziye ziyaretinde bulunarak tepkileri üzerine çeken Hüseyin Aygün, bu kez de Aleviler üzerinden DHKP-C avukatlığına soyundu.

PKK'lı teöristlere iyi çocuklar diyen ve ardından öldürülen PKK'lının ailesine taziye ziyaretinde bulunması nedeniyle tepkileri üzerine çeken CHP Milletvekili Hüseyin Aygün, bugün de Emre Uslu ile girdiği tartışmada DHKP'C'nin deşifre olmasından rahatsız oldu.

Taraf''ta ve aynı zamanda Todays Zaman'da yazan Emre Uslu, bugünkü yazısında "Türk medyasının, DHKP-C'nin sol ideolojisini ve Alevi toplumu ile ilişkisini gizlediğinden bahsederken, örgütün Alevi acılarını istismar edip eleman kazanmaktan hiçbir zaman geri durmadığını" ileri sürdü

Uslu'nun Todays Zaman'daki bu yazısını çarpıtan CHP'li vekil Hüseyin Aygün, Uslu'nun bu yazıyla Alevileri hedef gösterdiğini iddia etti. Uslu yazısında DHKP-C'nin Alevi acıları üzerinden örgüte eleman kazandırma yolunu deşifre ederken, bu durumun Hüseyin Aygün'ü rahatsız etmesi dikkat çekti.

Uslu'nun yazısına Twitter üzerinden tepki gösteren Aygün, Emre Uslu'nun yıllardır Aleviler'i gerici çevrelere hedef gösterdiğini ileri sürerek, DHKP-C'nin Aleviler üzerindeki oyununu gizlemeye çalıştı.

Uslu'nun bu duruma tepkisi ise sert oldu. Uslu, "Aygün milinden kopmuş değirmen taşı gibi oraya buraya toslaya toslaya ilerliyor. Benden uzak dursun. Korkarım her türlü örgütle iş tutandan" diyerek, Aygün'ün terör örgütü PKK üyeleri hakkındaki sözleri ve yaptığı taziye ziyaretine gönderme yaptı.

İŞTE EMRE USLU İLE AYGÜN ARASINDAKİ O KAVGA

ROTAHABER / ÖZEL



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.