Uludere saldırısı PKK'ya cansuyu oldu

Uludere saldırısı PKK'ya cansuyu oldu

PKK'nın eylemlerini hızlandırdığına dikkat çeken Emre Uslu, bugünkü saldırıların Uludere olayının bir sonucu olduğunu söyledi. Uludere sonrası operasyonlar bıçak gibi kesildi, PKK saldırıları arttı..

Türkiye yeniden terör sarmalına dolandı. Son bir ay da verilen şehit sayısı 20'yi buldu. Daha bir ay önce Dağlıca'da karakol basıp 8 askeri şehit eden terör örgütü bu sefer de Hakkari'de dere yatağındaki Geçimli karakoluna saldırdı. 6'sı asker 2'si köy korucusu 8 şehit var...

Hain saldırı sonrası yine terörle mücadele kararlılık mesajları verildi. PKK ile mücadele kararlılıkla sürecek denildi.

PKK operasyonlarla bitirilebilir mi? Dün Habertürk canlı yayınında son gelişmeleri değerlendiren Taraf Yazarı Emre Uslu, Uludere olayına kadar, yani geçen yıl 11 Ekim 2011 tarihinden Uludere olayının olduğu 28 Aralık 2011 tarihine kadar terörle etkin şekilde mücadele edildiğini, büyük birliklerle değil istihbarata dayalı nokta operasyonlarla 20 yıldır vurulamayan örgütün üst düzey 7 Suriyeli yöneticisinin öldürüldüğünü, yıllardır girilmeyen sınır içindeki Kavaklı, Kazan gibi vadilerden PKK'nın kazındığını, bu süreçte 500 teröristin etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

Uslu, terörle bu şekilde ilk kez etkin mücadele yapılırken "ne olduyda oldu, Ankara'da Uludere'de gizli bir el düğmeye bastığını, masum köylüleri öldürttüğünü ve PKK'ya yeniden bir cansuyu verildiğini ve Yürü yaa PKK" denildiğini ifade etti.

Uslu, eğer devlet bu haini, bu aklı bulamazsa Türkiye'nin maalesef şehitleri vermeye devam edeceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.