EN PAŞA BÖREK PAŞAFIRINI’NDAN

EN PAŞA BÖREK PAŞAFIRINI’NDAN

Kahvaltıların en güzel lezzeti Sarıyer Böreği, geçmişten günümüze uzanan vazgeçilmez tatların arasında yer alıyor.

 

Kahvaltıların en güzel lezzeti Sarıyer Böreği, geçmişten günümüze uzanan vazgeçilmez tatların arasında yer alıyor. Katkısız ve el yapımı lezzetler sunan Paşafırını, işinin uzmanı babadan oğula geçen son jenerasyon ustalarıyla tadına doyulmayan Sarıyer Böreğini lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor.


Güne güzel bir başlangıç yapmanın en önemli unsuru kahvaltı, sevilen tatlardan oluşunca bir başka güzel oluyor. Klasik kahvaltının yanında sıcacık çıtır çıtır haliyle ve peynir, kıyma, patates çeşitleriyle Sarıyer Böreği kahvaltı sofralarınızın lezzetine lezzet katıyor. Paşafırını, kuş üzümü ve dolmalık fıstıktan oluşan kıymalı Sarıyer Böreğinin kendine özgü lezzeti ile damaklara hitap ederken  görüntüsüyle de iştah kabartıyor.

 

Pasta, börek, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleriyle hizmet veren Paşafırını, Osmanlı’dan günümüze uzanan efsane Sarıyer Böreğini usta ellerden kahvaltı sofralarında börek yemeyi sevenlerin beğenisine sunuyor. Paşafırını'nın lezzetli kahvaltıları ile güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

 

Paşafırını Hakkında
Emek ve özveriyle dolu bir geçmişe sahip olan Paşafırını’nın temelleri, kurucuları Nedim Kaya ve Umut Ercan tarafından 1995’te Sarıyer’de yanarak kapatılmış bir fırını devralıp restore ettikten sonra başlayan deneyimlerle dolu 14 yılın ardından, 2009 yılında Sarıyer’de atıldı. İstanbul’un çeşitli yerlerinde 12 şubeye ulaşan Paşafırını verdiği franchise’larla büyümeye devam ediyor. Katkısız ve günlük üretim yapan Paşafırını; ekmek, meşhur Sarıyer Böreği ve diğer börek çeşitleri, sütlü ve şerbetli tatlılar, pasta, atıştırmalıklar ve özel sipariş pasta ve kurabiyeleriyle hizmet veriyor.
http://www.pasafirini.com.tr/

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.