ENDÜSTRİYEL TASARIMCILAR, ASKERİ GEREÇLER SEKTÖRÜ İLE BULUŞUYOR

ENDÜSTRİYEL TASARIMCILAR, ASKERİ GEREÇLER SEKTÖRÜ İLE BULUŞUYOR

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği’nin (ETMK) İstanbul Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile yürüttüğü, ‘Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı (ETTA) ve Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi (ETSM) Projesi’ kapsamında düzenlediği sektörel toplantılar

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği’nin (ETMK) İstanbul Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile yürüttüğü, ‘Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı (ETTA) ve Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi (ETSM) Projesi’ kapsamında düzenlediği sektörel toplantıların “Askeri Gereçler” konulu altıncı toplantısı düzenleniyor. ETMK üyesi endüstriyel tasarımcılar ile ‘Askeri Gereçler’ sektöründen üst düzey yöneticilerinin bir araya geleceği toplantı 14 Mart 2012, Çarşamba günü Ankara’da Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.00 - 13.00 saatleri arasındagerçekleşecek.  Toplantıda endüstriyel tasarımcıların ve askeri gereçler sektörü temsilcilerinin beklentileri masaya yatırılacak. 

Toplantı kontenjanı 20 ETMK üyesi tasarımcı ve 20 firma yöneticisiyle sınırlı olduğundan katılım için kayıt yaptırmak gerekmektedir. Toplantıya kayıt yaptırmak için 13 Mart 2012, saat 13.00’e kadar 0549 280 80 79 numaralı telefondan irtibata geçilebilir.

Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı (ETTA) ve Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi (ETSM) Projesi, İstanbul Kalkınma Ajansı 2010 yılı Kar Amacı Gütmeyen Kurumlara Yönelik Yaratıcı Endüstrilerin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenmektedir. Beyoğlu Belediyesi iştirakçi olarak, TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi), Arzum Elektrikli Ev Aletleri, Gürallar ArtCraft ve Ersa Ofis Mobilyaları dasektörel sponsorlar olarak projeyi desteklemektedir.

İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı) Hakkında;

Kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek amacıyla; 5449 sayılı Kanuna dayanarak Bakanlar Kurulu’nun 22.11.2008 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 10.11.2008 tarih ve 2008/14306 Sayılı “Bazı Düzey 2 Bölgelerinde Kalkınma Ajansları Kurulması Hakkında Karar”ı ile kurulmuştur. Ağustos 2009’da Genel Sekreteri atanan İSTKA, Aralık 2009’da uzman ve destek personeli istihdamı ile birlikte aktif olarak faaliyete geçmiştir.

ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) Hakkında;

1988 yılında Ankara'da kurulan Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) Derneği, Türkiye’de endüstriyel tasarım alanında çalışmalar yapan tek mesleki örgüttür. ETMK’nın yurtiçi ve yurtdışında toplam 400 üyesi vardır. Derneğin İstanbul Şubesi 1998 yılında açılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.