Erbakan hakkındaki o mail Altaylı'yı çıldırttı!

Erbakan hakkındaki o mail Altaylı'yı çıldırttı!

Fatih Altaylı, yine bir izleyici maili üstüne çileden çıktı ve açtı ağzını yumdu gözünü. Altaylı'nın tepkisi programa damgasını vurdu...

Fatih Altaylı, Habertürk ekranlarında yine bir izleyici maili üstüne adeta çileden çıktı. Halkın Sesi Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u konuk eden Altaylı, Necmettin Erbakan'a yaptığı bir eleştiriye gelen mail üzerine ekranda terör estirdi.

Numan Kurtulmuş'u kendi partisini kurmaya götüren sürecin konuşulduğu programda Altaylı'nın Erbakan hakkındaki eleştirel yorumları damga vurdu. 'Artık yürümeyecek durumda ama hala genel başkanlık peşinde' diyen Altaylı bir izleyici mailine o kadar sinirlendi ki açtı ağzını yumdu gözünü. Sözkonusu izleyici mailinde Altaylı'nın Erbakan hakkındaki yorumlarına atıfta bulunlularak 'yorumunuzu ahlaksızca buluyor sizi kınıyorum' denildi. Altaylı, maili okuduktan sonra kameraya döndü ve 'Ben sizi kınamıyorum çünkü adam yerine koymuyorum, kınanacak bir tarafınız da yok sizin' dedi. 'Asıl ahlaksız sizsiniz' diyerek devam eden Altaylı, canlı yayında ekranda adeta terör estirdi.

İşte o anlar:

 

Etiketler :