Necmettin Erbakan Tüm Dünyada Rahmetle Anılıyor

Necmettin Erbakan Tüm Dünyada Rahmetle Anılıyor

‘Erbakan Haftası' olarak ilan edilen 24 Şubat-02 Mart tarihleri arasında düzenlenen etkinlikler; Saadet Partisi Başakşehir Gençlik Kollarının tertip ettiği 1 Mart Cumartesi günü Başakşehir 4. Etap'ta ki Tunahan Caminde akşam namazına mütakip, Prof.Dr. Ne

Vefatının 3. sene-i devriyesi olan merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN,  ‘Erbakan Haftası' olarak ilan edilen 24 Şubat-02 Mart  tarihleri arasında sempozyumlar, gençlik gecesi ve bütün dünyada gerçekleşecek Kur'an tilaveti ve mevlidlerle bu yılda anılıyor.

27 Şubat Perşembe günü tüm İstanbul İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatları olarak saat 10.30’da Erbakan Hocanın kabri başında bir araya gelineceğini belirten Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen, aynı gün yatsı namazına müteakip Fatih Camii’nde de bir program düzenleneceğini belirtti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen,"1969 yılında Konya’dan bağımsız aday olarak  Millî Görüş hareketini başlatan Prof. Dr Necmettin Erbakan Hocamız, kendisine “Bir çiçekle bahar olur mu?” diyenlere;  “Her bahar bir çiçekle başlar” diye cevap vererek ümmete hep ümit aşılamış olan asrın lideridir.

Türkiye’de birçok projeye imza atan Necmettin Erbakan Hocamızın bir projesi de şu an bulunduğumuz yerdir. Başakşehir Mahallesinin sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleri tüm detaylarına kadar merhum Hocamızın direktifleriyle gerçekleştirilmiştir.

Hasta yatağında dahi davasına devam etmiş teşkilat mensuplarına heyecan vermiş olan Merhum Hocamızın vefat etmeden önce gönderdiği son selam da Başakşehir'e olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mart Cumartesi günü akşam namazı akabinde Başakşehir 4. Etap'ta ki Tunahan Caminde Saadet Partisi Başakşehir Gençlik Kollarının düzenleyeceği Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocanın ruhuna okunacak Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duasına bütün vatandaşları davet ediyoruz." dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.