Erbakan Vakfı Saadet'i karıştırdı

Erbakan Vakfı Saadet'i karıştırdı

Saadet Partisi Milli Görüş'in merhum lideri Necmettin Erbakan'ın vefatından sonra durulmak bilmiyor.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın da hazır bulunduğu törenle açıldı. Necmettin Erbakan Vakfı'nın açılması Saadet Partisi'ni karıştırdı. Partinin önemli isimlerinden Oğuzhan Asiltürk ile Fatih Erbakan adeta birbirine girdi. 

 

 

Erbakan, vakfın Milli Görüş hareketinin asıl istikametinden saptırılmasına, sadece bir fikir kulübü, hayır kuruluşu, hac, umre ve kurban organizasyonuna dönüştürülmesine asla müsaade etmeyeceklerini belirtti. Asiltürk'ten cevap gecikmedi. 

HEDEFTE NECMETTİN ERBAKAN VAKFI VAR

Fatih Erbakan'ın başkanlığını üstlendiği Necmettin Erbakan Vakfı'nı nedef alan Oğuzhan Asiltürk, soz konusu vakfı partileriyle hiçbir alakasının olmadığını söyledi.

"DOĞRUDAN SAADET'E YÖNELİK"

Asiltürk, "Fatih Erbakan imzasıyla yayınlanan bildiride vakfın teşkilatlanacağı bildirilmiştir. Bu çalışma, doğrudan Saadet Partisi'ni bölmeye yönelik bir çalışmadır." dedi.

 

Asiltürk açıklamasında, "Vakıf genel başkanı Fatih Erbakan imzasıyla yayınlanan bildiride vakfın il, ilçeler ve beldelerde, Türkiye'de mevcut siyasi partilerin teşkilatını andıran bir teşkilat oluşturacak şekilde teşkilatlanacağı bildirilmiştir. Bu çalışma Erbakan Hocamızın isminin arkasına gizlenilerek doğrudan Saadet Partisini bölmeye yönelik bir çalışmadır. Hocamız, 'Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisidir. Eğer bir insan bu davaya hizmet edecekse gelip karargâha teslim olması gerekir' sözünü ömrü boyunca tekrar etmiştir. Kurulan vakfın Saadet Partisi ile hiçbir ilgi ve ilişkisi yoktur." dedi. ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.