Erciyesspor yine 90'da şoka girdi!

Erciyesspor yine 90'da şoka girdi!

Süper Lig'in 30. haftasında Erciyesspor ile Mersin İY karşılaştı.

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde KayseriErciyesspor, evinde Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Erciyesspor'un golleri 43. dakikada Oğulcan ve 49. dakikada Zoua'dan geldi. 2-0'dan sonra ayağa kalkan Mersin ise, 52. dakikada penaltıdan Vederson ve 90. dakikada Sadiku'nun golleri ile beraberliği yakaladı ve mücadele 2-2 sonuçlandı.

Bu sonucun ardından ligde kalma yarışı veren Erciyes 22 puanda kaldı ve ağır yara aldı. Mersin İdmanyurdu ise 43 puana yükseldi.

Süper Lig'in 31. haftasında Erciyes, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacakken; Mersin İdmanyurdu ise evinde Galatasaray'ı konuk edecek.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: 2 - Mersin İdmanyurdu: 2

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: Zülküf Özer (Dk. 46 Gökhan Değirmenci), Caner Osmanpaşa, Ethem Ercan Pülgir, Boye, Anıl Karaer, Yasin Pehlivan, Sylla, Murat Yıldırım, Oğulcan Çağlayan (Dk. 81 Edinho), Zoua, Vleminckx (Dk. 71 Mehmet Akgün)

Mersin İdmanyurdu: Muammer Zülfikar Yıldırım, Güven Varol (Dk. 87 Efe Halil Özarslan), Servet Çetin, Sadiku, Vederson, Murat Ceylan (Dk. 71 Tita), Khalili, Nakoulma, Oktay Delibalta, Pedriel (Dk. 46 Futacs), Welliton

Goller: Dk. 43 Oğulcan Çağlayan, Dk. 49 Zoua (Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor), Dk. 52 Vederson (penaltıdan), Dk. 90 Sadiku (Mersin İdmanyurdu)

Kırmızı kart: Dk. 90 Diakhate (yedek kulübesinde) (Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor)

Sarı kartlar: Dk. 33 Yasin Pehlivan, Dk. 68 Ethem Ercan Pülgir, Dk. 81 Mehmet Akgün (Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.