Erdoğan Bayraktar'ın gündeme geldiği iki olay

Erdoğan Bayraktar'ın gündeme geldiği iki olay

İstifa ettiğini açıklamasının ardından Erdoğan Bayraktar'la ilgili iki konu gündeme getirildi.

Yolsuzluk operasyonundaki iddialar sonucu istifa eden Bakan Bayraktar'ı kamuoyu iki olayla hatırlıyor. 
 
Bayraktar'ın kanser hastası bir kızla yaşadığı diyalog ve geçtiğimiz günlerde para dağıtması uzun süre konuşulmuştu. Her iki olayda da geniş çaplı bir tepki toplayan Bayraktar'a Başbakan her seferinde sahip çıkmıştı.
 
17 Aralık sabahı başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda oğlu gözaltına alınan Bayraktar'ın geçtiğimiz günlerde Trabzon'da vatandaşlara bol bol para dağıtması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu olmuştu.
 
"ALIN ŞUNLARI DAĞITIN"
 
 
Amatör kamera tarafından kaydedilen görüntülerde Bakan Bayraktar'ın "Alın şunları dağıtın" diyerek yanındaki korumalara para vermesi geniş yankı uyandırmıştı.
 
KANSERLİ KIZI AĞLATMIŞTI
 
 
Erdoğan Bayraktar'ın gündeme geldiği bir diğer konu ise geçtiğimiz yıl kanserli bir kızla yaşadığı diyalog oldu. Bayraktar, 15 Nisan'da kanser tedavisi gören ve kendisinden ilaçlarının temini için yardım isteyen üniversite öğrencisi genç kızın cebine para koyup, ilaçları kendisinin almasını istemişti. Kendisine dilenci muamelesi yapıldığını söyleyerek alınan üniversiteli kız Bakan Bayraktar'a "Ben dilenci değilim, tedavim için yardım istedim" diyerek cebine konulan parayı Bayraktar'a geri vermiş ve ağlayarak uzaklaşmıştı.
ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.