Bayraktar'ın istifası ile ilgili çok konuşulacak iddia

Bayraktar'ın istifası ile ilgili çok konuşulacak iddia

Dün, ''Başbakan da istifa etsin'' diyerek istifasını duyuran Erdoğan Bayraktar'a ilginç sorular yöneltildi.

Adı yolsuzluk iddialarına karışan Erdoğan Bayraktar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden dün istifasını açıklamıştı. Milletvekilliğini de bıraktığını söyleyerek şaşırtan Bayraktar'ın Başbakan Erdoğan hakkındaki sözleri ise tam bir şok etkisi yaratmıştı. Bayraktar, soruşturma dosyasına giren imarların Erdoğan'ın talimatı ile yapıldığını söyleyerek, ''Milleti rahatlatmak için Başbakan da istifa etmeli'' demişti. 

RAMADA OTEL'DE CEMAAT BÜYÜKLERİYLE GÖRÜŞME

Bayraktar'ın, NTV canlı yayınında istifasını açıklarken kullandığı, ''İstifa metni ile deklarasyon metni gönderdiler.'' iddiasına, karşı bir iddia geldi. Bazı çevreler, Erdoğan Bayraktar'ın istifa öncesinde Ramada Otel'de Cemaat'e yakın isimlerle görüştüğünü iddia ederek, ''Bayraktar bu isimleri açıklayabilir mi?'' dediler.

''OĞLUMU BU İŞTEN UZAK TUTUN...''

Ayrıca, Erdoğan Bayraktar'ın "Oğlumu bu işten uzak tutun, istediğiniz açıklamayı yaparım" diyerek eline verilen istifa metnini okuduğu da ileri sürüldü. Yolsuzluk operasyonu kapsamında eski bakanlar Zafer Çağlayan ile Muammer Güler'in oğulları tutuklanırken, Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar serbest bırakılmıştı.

ensonhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.