Erdoğan bayram namazında rahatsızlık geçirdi

Erdoğan bayram namazında rahatsızlık geçirdi

İstanbul Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde şekere dayalı tansiyon dengesizliği yaşayan Cumhurbaşkanı, kısa süre dinlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı için saat 05.15'te Kısıklı'daki konutundan çıktı. Ataşehir Mimar Sinan Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan sabah namazını kıldı.

Erdoğan bayram namazında rahatsızlık geçirdi

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Cemaatle birlikte bayram namazı öncesi hutbe dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlandı. Saat 06.00 sıralarında otururken hafif sola doğru eğilmesi dikkat çekti. Cumhurbaşkanlığı sağlık ekibi anında müdahale etti. Cemaatin ortasında yer alan Erdoğan'ın baygınlık geçirmesi üzerine koruma polisleri çember oluşturdu.

CAMİNİN ALTINDAKİ SALONDA DİNLENDİ

Sedyeyle caminin altında bulunan salona indirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada dinlendi. Bu sırada imam cemaate Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu şeklinde duyuru yaptı.

HASTANELER ALARMA GEÇTİ

Dışarıda ambulans bekletilirken çevre hastanelerde de hazırlık yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kısa sürede kendine geldi.

YÜRÜYEREK BASIN MENSUPLARININ YANINA GELDİ

Salonunun bulunduğu bölümden yürüyerek çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini bekleyen basın mensuplarının yanına geldi.

Erdoğan bayram namazında rahatsızlık geçirdi

ERDOĞAN: "ŞEKERE DAYALI BİR RAHATSIZLIK OLDU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Halkımızın ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. barışa vesile olmasını diliyorum.

Şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun durumumuz düzeldi."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram namazı sonrası açıklamalar VİDEO

 

KATAR KRİZİ 

"Bir defa konuyla ilgili şu anda Katar'ın 13 maddeye yönelik tavrını, Türkiye olarak biz hem takdir ediyoruz hem benimsiyoruz. Takdir ediyoruz, bir defa bu 13 maddeyle ilgili yaklaşımı biz uluslararası hukuka aykırı buluyoruz. Zira devletler arası hukukta ülkelerin egemenlik haklarına bu denli bir saldırı olamaz. Burada adeta bir devletin egemenlik haklarına saldırı söz konusu ve bir devletin kendi tasarruf alanına girecek kadar bir ileri gidiş söz konusu. Böyle bir şeye kalkıp da onların diliyle bakmak, yaklaşmak bana göre çok çok yanlış. Hele hele Türkiye'nin 2014 itibarıyla savunma iş birliği yapmış olduğu Katar'la attığı bu adıma müdahil olmak çok çok çirkin bir yaklaşım."

"Şu anda Katar bir devlet olarak birçok yaptırımlarla karşı karşıya kaldı ve bu yaptırımlar noktasında biz Katar'a karşı elimizden gelen desteği vermeye gayret ettik. Bundan sonra da vermeye gayret edeceğiz. Açıkça söylüyorum; uluslararası hukuka aykırı bir süreç var. Bu sürecin bir defa ortadan kaldırılması lazım. Bu tür yaptırımların kesinlikle devletler arası hukukta böyle bir şeyin yeri olamaz. Bu konularla ilgili olarak da şu anda Kuveyt'in ara buluculuğunu özellikle destekledik, destekliyoruz. Temennim odur ki Körfez'deki bu gelişmeleri Suudi Arabistan kendi büyüklüğüne yakışır şekilde çözsün. Temennim yine odur ki bu bayram böyle geçmemeliydi."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, camiden ayrılarak konutuna geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.