Erdoğan: Bedelini ödeyecekler

Erdoğan: Bedelini ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Resepsiyonu'ndaki konuşmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen 30 Ağustos Resepsiyonu'nun ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülke birkaç çapulcunun, teröristin at oynatacağı ülke değil. Bunun cezasını, bedelini ödeyecekler" dedi.

 

SEÇİM GÜVENLİĞİ

Erdoğan, seçim güvenliğine ilişkin soruyu ise şöyle yanıtladı:

"7 Haziran'da yaşananlar 1 Kasım'da yaşanmayacaktır diye düşünüyorum. Buradaki uygulama Anayasa uygulamasıdır daha doğal bir şey olamaz."

1 Kasım seçimlerinden temennimiz odur ki milletimiz, bu süreçte yaşadıklarımızı bizlere yaşatmayacak bir kararı verir ve bu kararla da Türkiye, 2016 yılına girmiş olur. Seçim güvenliği noktasında hükümetimiz, silahlı kuvvetleri olsun, İçişleri Bakanlığı olsun, her şeyiyle bütün tedbirlerini almak suretiyle en az hasarla atlatacağına inanıyorum. İnşallah seçim güvenliği içerisinde öyle zannediyorum ki 7 Haziran'da yaşananlar 1 Kasım'da yaşanmayacaktır"

(Seçimlerde) Taşımalı sistem için Anayasa değişikliği gerekiyor. Anayasa değişikliği yapılmadığı sürece taşımalı sisteme geçemezsiniz. Zannediliyor ki YSK bir karar alacak, bu iş olacak. Hayır, olmuyor."

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.