Erdoğan, Elmadağ'da gecekondu ziyaret etti

Erdoğan, Elmadağ'da gecekondu ziyaret etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2 yıl önce Elmadağlı Havva Elber'e verdiği sözü tutarak gecekondu evini ziyarete gitti.

Başbakan Erdoğan, 2 yıl önce Kırıkkale karayolu çalışmalarını incelediği sırada yanına gelerek kendisini evine davet eden Havva Elber'i unutmadı. Elmadağ Viyadükleri açılışı sonrasında Elmadağ Belediyesi'ne uğrayan Başbakan Erdoğan'ı burada karşılayan Havva Elber, Başbakan'ın kendisine verdiği sözü hatırlatarak evine davet etti.

Geçimini yoğurt satarak sağlayan Havva Elber'in davetine olumlu cevap veren Erdoğan, Belediye Başkanı Gazi Şahin'i ziyareti sonrasında Elber'in yaşadığı gecekonduya gitti. Başbakan, burada Havva Elber'in rahatsız olan 90 yaşındaki babasına da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Elber ailesiyle bir süre sohbet eden Erdoğan, kendisine ikram edilen çayı içti.

Havva Elber, Başbakan'ın evine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Allah başımızdan eksik etmesin. Başbakanımız hem Türkiye'nin hem de dünyanın Başbakanı..." dedi. Başbakan Erdoğan, vatandaşların sevgi gösterileri arasında gecekondudan çıktı.

Bu arada, Erdoğan, makam aracına binerken gazetecilerin 'Balyoz' darbe planı ile ilgili sorularına, gülümseyerek, "Dün konuştum." diye cevap verdi. Başbakan Erdoğan, daha sonra İstanbul'a gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

CİHAN

Etiketler :