Erdoğan, Erbakan'ı haklı çıkardı VİDEO

Erdoğan, Erbakan'ı haklı çıkardı VİDEO

Ruşen Çakır: Erbakan yapamadı ama Erdoğan başardı

Ruşen Çakır, NTV'de Başbakan Erdoğan'ın Erbakan'ı haklı çıkardığını savundu. Ayrıca halka 'göbeğini kaşıyan adam ve bidon kafa' diyenlerin nasıl bir bir yanılgı içinde olduklarını açıkladı. 

Dursun Kabaktepe'nin haberi

Gazeteci Ruşen Çakır, Türkiye'de AK Parti ve lideri Başbakan Erdoğan'a halkın güvendiğini belirterek 'halka göbeğini kaşıyan adam, bidon kafa ve cahil' diyerek hakaret edenlerin hiçbir dayanağı kalmadığını söyledi. Ruşen Çakır, NTV'de Oğuz Haksever'in sunduğu Seçim Özel programında, 2011 seçim sonuçlarını, AK Parti'nin zaferini, Necmettin Erbakan'ın Milli Görüş açıklaması ve talebesi Tayyip Erdoğan'ın başardıkları hakkında şunları kaydetti:

 
 

ERBAKAN'IN SÖZÜNÜ ERDOĞAN GERÇEKLEŞTİRDİ

"Rahmetli Necmettin Erbakan 'Sokaktan iki kişiden birisini çevirin; birisi Milli Görüççüdür, diğeri de olmayı bekliyordur' diye bir şey söylüyordu. Şimdi o yapamadı ama talebesi bunu gerçeşleştirdi. O szöleri Erbakan söylerken Hoca'nın her zamanki espiritüelliği denirdi. Gülünüp geçilirdi. Ama bunu Hoca 90'lı yıllarda söylüyordu. Bu bize şunu gösteriyor ki bir zamanlar şaka gibi gelen şeyler bu ülkenin realitesi olabiliyor. Oldukça AKP'nin yüzde 50 orananı aşamadığı bölgelerde kıl payı ile geride kalıyor."

İNSANLAR BİDON KAFALI VE CAHİL DEĞİL

"Bu ülkede insanların yarıdan fazlası Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye güveniyor." diyen Çakır, şunları vurguladı: "Artık insanlar çok cahil, bidon kafalı ve göbeğini kaşımadığını gösteriyor. Bu tür açıklamaların hiçbir anlamı kalmadı." 

Moralhaber.Net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.