Erdoğan Esma teyzeyi kırmadı!

Erdoğan Esma teyzeyi kırmadı!

Başbakan Erdoğan, Konya'da kendisini davet eden bir vatandaşın misafiri oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya ziyaretinde renkli görüntüler yaşandı. Mevlana Müzesi'ni ziyaret eden açılışlara katılan Erdoğan, Esma teyzenin "Bize de gel yavrum" teklifini kırmadı.

Başbakan Erdoğan, toplu açılış ve Şeb-i Arus törenlerine katılmak için geldiği Konya'da temaslarını sürdürüyor.
 
Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından Mevlana türbesini ziyaret etti ve müzeyi gezdi. Erdoğan, daha sonra törende kendisini davet eden Esma Çökmen'i evinde ziyaret etti.
 
Çökmen'in, Mengene Mahallesi Perçin Sokak'taki evine kızı Sümeyye Erdoğan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'le gelen Erdoğan, ev sahibi ve komşularıyla bir süre sohbet etti.

"KUZUM HACDAN GELDİM"
 
Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Esma Çökmen, Hac vazifesini yakın zamanda yerine getirdiğini, Başbakan Erdoğan'ı ''Kuzum, hacdan yeni geldim. Hurma ve zemzemi beni ziyaret ederek yer misin'' diyerek evine davet ettiğini söyledi.
 
Başbakan Erdoğan'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu, kendisinin ve mahalledeki komşularının çok büyük sevinç yaşadığını vurgulayan Esma Çökmen, Başbakan Erdoğan'ı Ankara'da ziyaret edeceğini söyledi. Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a hac hediyelerinden verdiğini belirten Çökmen, Sümeyye Erdoğan'ın da kendisine bir hediye paketi sunduğunu kaydetti.
 
Erdoğan'ın ziyarette kendisine ikram edilen hurmadan yiyerek, zemzem suyundan içtiği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.