Erdoğan FETÖ davalarının bizzat takipçisi!

Erdoğan FETÖ davalarının bizzat takipçisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ davalarıyla ilgili günlük rapor aldığını söyledi. Erdoğan, FETÖ'cülerin mahkemelerdeki ahlaksızlıklarının, onları cezaevinde çürümekten kurtaramayacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rabia işareti için terör örgütü işareti diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap verdi. Erdoğan FETÖ davalarına ilişkin ise  "FETÖ davalarının günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Özel Harekat Başkanlığı'ndaki iftar programında gündemdeki konulara ilişkin açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(FETÖ ile ilgili davalar) Kendilerini istedikleri kadar rüyalarla kulaklarına fısıldanan tarihlerle verilen sözlerle aldatsınlar, hepsi beyhude. Başdanışmanlarımın tamamıyla duruşmaları takip ediyorum. Günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum." dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

''Mahkemelerde yaptıkları ahlaksızlıkların cezaevlerinde çürürken onlara hiç bir faydası olmayacak. İhanetlerinin bedelini ödemeyen tek bir FETÖ'cü kalmayana kadar mücadelemiz devam edecektir.

"FETÖ İLE İLGİLİ DAVALARI TAKİP EDİYORUM"

 
REKLAM
ads by AdMatic

Kendilerini istedikleri kadar rüyalarla kulaklarına fısıldanan tarihlerle verilen sözlerle aldatsınlar, hepsi beyhude. Milletimizin özellikle de şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin gönülleri ferah olsun. Başdanışmanlarımın tamamıyla duruşmaları takip ediyorum. Yarısı Ankara, yarısı İstanbul olmak üzere duruşmaları takip ediyorlar, günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum.

"ONLARA FAYDASI OLMAYACAK"

Bu eli kanlı katillerin hiçbiri de kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaklardır. Mahkemelerde yaptıkları ahlaksızlıkların, cezaevlerinde açık net söylüyorum, çürürken onlara hiçbir faydası olmayacaktır. Şayet cezalarını tamamlayıp dışarı çıkanlar olursa, zaten milletimiz sokakta her gördüğünde onlara gereken cezayı verecektir. Onların yüzlerine tükürecekler ve milletin tükürüklerinde boğulacaklardır. İhanetlerinin bedelini ödemeyen tek bir FETÖ'cü kalmayana kadar mücadelemiz sürecektir.

"GİZLİ VATANLARI OLABİLİR"

Bizim bu ülkeden başka vatanımız yok. Birilerinin başları sıkıştığında Pensilvanya'ya kaçabilir, Almanya'ya kaçabilir, daha değişik ülkelere kaçabilirler. Onların oralarda gizli vatanları olabilir. Yunanistan'a kaçabilir, Rodos'a kaçabilir, şuraya kaçabilir, buraya kaçabilir ama bizim öyle bir toprağımız yok. Bizim varsa yoksa 780 bin kilometrekarelik işte bu topraklar. Onun için 15 Temmuz'da öz yurdumuzda parya durumuna düşmektense aslanlar gibi mücadele edip adam gibi ölmeyi tercih ettik, edeceğiz.

KILIÇDAROĞLU'NA RABİA TEPKİSİ

Muhalefet partisinin başındaki zat Rabia işaretinden rahatsız olmuş. Tek millet, tek bayrak söyleminden mi rahatsız oldun? Sen bu ülkede tek millet dğeil de çok millet mi istiyorsun? Ondan mı rahatsız oldun?

Hakkari'de bir tek Türk Bayrağı dalgalandıramadın. Tek bir devlet diyoruz. Eğer senin başka bir devlet düşüncen varsa buyur git."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.