Erdoğan'ı gözyaşlarıyla karşıladılar

Erdoğan'ı gözyaşlarıyla karşıladılar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de Türk vatandaşlarının sevgi gösterisiyle karşılandı. Erdoğan'ı karşılayan bazı Türkler gözyaşlarını tutamadı.

Helsinki'de yaşayan bir grup Türk, Başbakan Erdoğan'ı görmek için kent merkezindeki Kamp Oteli'nin önünde toplandı.

Helsinki Havalimanı'ndan konaklayacağı otele gelen Erdoğan, Türk vatandaşlarının sevgi gösterisiyle karşılaştı.

"Türkiye seninle gurur duyuyor", "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları atan grubun yanına giden Başbakan Erdoğan, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Başbakan Erdoğan, kendisini görünce sevinç gözyaşı döken Türklerden Hüseyin Ankay ve diğerleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Hüseyin Ankay, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, çok sevdiği Başbakan Erdoğan'ı rüyasında gördüğünü belirterek, "Başbakanımızı çok seviyorum. Onu görünce çok mutlu oldum. Allah ona uzun ömür versin. Güzel bir şeydi, anlatamam" diye konuştu.

Ankay, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye için yaptıklarının yabancı bir ülkeden daha iyi fark edildiğine değinerek, "Dışarıdan seyrediyorum, ülkede neler yaptığını ama bazı cahiller ülkeyi geri götürmek istiyor. Bizim burada çektiğimiz rezillikleri görseler ülkelerinin ne kadar değerli olduğunu görürler" ifadesini kullandı.

Karşılamaya gelen Fikret Özkan ise Başbakan Erdoğan'ın Helsinki ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti dile getirirken, "Onunla gurur duyuyoruz. Eskiden Türk olduğumuzu öğrenenler bizim Türk parasındaki bol sıfırlardan bahsederlerdi ama şimdi Türk olduğumuzu öğrendiklerinde sizin çok iyi başbakanınınız var diyorlar" diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.