Erdoğan kritik kararı yarın verecek

Erdoğan kritik kararı yarın verecek

Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında bugün Başbakanlık Resmi Konutu'nda yapılan Güvenlik Zirvesi'ne yarın da devam edilecek.

İNTERNET HABERBaşbakan Yardımcıları, bakanlar ve devletin en üst düzey bürokratları tarafından hazırlanılarak Başbakan Tayyip Erdoğan'a sunulan çözüm paketine son nokta yarın Başbakanlık'ta konulacak.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda bugün saat 14.00'te başlayan Güvenlik Zirvesi'ne yarın da devam edilecek. Yarın saat 11.00'de başlayacak toplantıya da Başbakan Erdoğan başkanlık edecek.

SURİYE VE ÇÖZÜM SÜRECİ MASADA

Zirvenin bugünkü toplantısında Suriye'deki gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi. Yarınki toplantıda ise çözüm süreci ele alınacak. PKK'nın çekilmesinin durdurulmasına yönelik açıklamalarının da masaya yatırılacağı toplantıda BDP'nin İmralı ile görüşme talepleri ve bundan sonra izlenecek yol haritası üzerinde kararlar verilecek.

KİMLER KATILACAK?

Yarınki toplantıya, Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay, Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan veBaşbakan danışmanı Yalçın Akdoğan katılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.