'Erdoğan listeyi yarın sunacak' iddiası

'Erdoğan listeyi yarın sunacak' iddiası

Başbakan Erdoğan'ın Antalya tatilinde kabineye alacağı yeni isimleri netleştirdiği ve listeyi yarın Gül'e sunacağı iddia edildi.

Ankara'da 'kabine toto'lar havada uçuşurken, Erdoğan'ın cuma günü Gül'le listeyi netleştireceği iddia ediliyor. Antalya'da tatil yapan Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Ankara'ya dönüşü, AKP milletvekilleri tarafından heyecanla bekleniyor. Başbakan'ın, tatili sırasında "kabine revizyonuna çalıştığına" kesin gözüyle bakan milletvekilleri, dönüşüyle birlikte yeni kabinenin cuma günü açıklanacağı beklentisi yaşıyor.

SOHBETLERİN TEK KONUSU

Vekiller arasındaki hemen hemen tüm sohbetler "revizyon" üzerinde yoğunlaşırken, "bakan toto"lar da havada uçuşuyor. Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile cuma günü isimler üzerinde mutabakata varacağı ve ardından da listeyi açıklayacağı beklentisi hakim. Erdoğan'ın pazartesi günü de Bakanlar Kurulu'nu yeni isimlerle toplaması bekleniyor.

BİRLİK MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bahreyn Meclisi'ne seslenirken, birlik mesajları verdi: Obama iyimser hava yarattı. İslam dünyasının da kendi tezlerini, bölünmeden, iyi ve güçlü şekilde seslendirmesinin tam zamanı. Bölünmenin sonu yok. Bölünme bir kez başlatılır ve savunulmaya başlanırsa sonu gelmez.

Takvim

Etiketler :