Erdoğan: Marmaray 15 gün bedava olacak!

Erdoğan: Marmaray 15 gün bedava olacak!

Başbakan Erdoğan Marmaray'ın açılış töreninde İstanbullulara bir müjde daha verdi. Marmaray 15 gün bedava olacak.

Marmaray açılışında yapılan konuşmaların ardından açılış seromonisine geçildi. O sırada Başbakan Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasında geçen bir diyalog da İstanbullular'a yaradı. 

Abdullah Gül Marmaray'ın belli bir süre bedava olarak hizmete girmesi konusunda imada bulunmasını Başbakan Erdoğan da karşılıksız bırakmayarak Marmaray'ın 15 gün bedava olacağını İstanbullu!lara müjdeledi.

İŞTE MARMARAY HAKKINDA BİLİNMEYENLER - FOTO GALERİ

İşte Marmaray açılış töreninden görüntüler - FOTO GALERİ

İşte Erdoğan ve Abdullah Gül arasında geçen o diyalog:

Duanın ardından Marmaray'ın açılışı heyet tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanı Gül, "Biraz önce hepimiz dedik ki asrın projesi... Ne kadar büyük bir proje... Böyle bir projeyi sadece açmamalıyız. Bayramlarda köprülerde ne yaptığınızı bütün millet biliyor. Sayın Başbakan'a sormak lazım" dedi. Başbakan Erdoğan ise, "Bayramlardaki gibi sayın Bakanım da notunu alsın, 15 gün ücretsiz yapalım" dedi. Cumhurbaşkanı Gül, "Ben de bunu bekliyordum. Hayırlı olsun tekrar" dedi.  Gül, "Bismillah" diyerek açılışı yaptı.

Kaynak: ROTAHABER



Daha fazlasını oku: Erdoğan: Marmaray 15 gün bedava olacak! - Güncel Haberleri - Güncel Haber - Haber - Spor Haberleri- Sıcak haber - Yerel Haber http://haber.rotahaber.com/erdogan-marmaray-15-gun-bedava-olacak_411449.html#ixzz2j8oiQbR1
Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on Facebook 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.