Erdoğan ve Gül'e açıkça hakaret ediyor

Erdoğan ve Gül'e açıkça hakaret ediyor

MHP İzmir Milletvekili Emekli Tümgeneral Kamil Erdal Sipahi olduğu iddia edilen kasette Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, Başbakan Erdoğan'a ve AK Parti Hükumeti'ne açıkça hakaret ediliyor.

MHP İzmir Milletvekili Emekli Tümgeneral Kamil Erdal Sipahi olduğu iddia edilen kasette Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, Başbakan Erdoğan'a ve AK Parti Hükumeti'ne açıkça hakaret ediliyor.

İŞTE WWW.YERELGUNDEM.COM İNTERNET SİTESİNDE YER ALAN HAKARET VİDEOSUNUN DEŞİFRE EDİLMİŞ TAM METNİ

...... hoşgeldin diyorum. Bu güzel ramazan gecesinde bizleri biraraya getiren değerli ilçe başkanımıza ve ilçe yönetimimize de hepimiz adına teşekkür ediyorum.

Değerli Foçalılar Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu yıldan bu yana daha doğrusu Kurtuluş Savaşı yıllarından bu yana en kritik ve en tehlikeli günlerden geçti. Malesef 'nereden nereye' diyerek geçmişi kötüleyip açılım, dönüşüm, çözüm, yol haritası gibi bir takım ne olduğunu anlamadıkları kavramlarla Türkiye'nin tarihini, geleneklerini, Cumhuriyetin kuruluş ilkelerini sorgulamaya, irdelemeye ve

yabancılarla işbirliği

halinde sözümona çözüm adı altında bir

ihanet sürecine el atmaya çalışan bir iktidar

şu anda Türkiye'de iş başında.

Biraz önce rakamlar verildi. Ben size rakamları söyleyeyim. 25 yıllık terörle mücadelede verilen toplam şehit sayısı, son bir haftada verdiğimiz 12 şehitle 6170'i geçmiştir. Bunların içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şehit sayısı 4680'e yaklaşmıştır. Bu verdiğim rakamlar Kurtuluş Savaşımızın en kanlı muharebeleri olan Sakarya artı Büyük Taarruz'un toplamından daha fazladır.

Bu 25 yıllık teröre rağmen, Türk insanı birbirine yan bakmamış, birbirine düşmanca bakmamış 36 parça kırma olarak değil .. verdiği gözlükle birbirine daima samimi ve içten davranmıştır.

Ama malesef 25 yılda terörün yapamadığı yıkımı AKP iktidarı açılım adı altındaki bir ihanet projesiyle, bugün gerçekleştirmek üzeredir. Durum vahimdir.


Tekrar ediyorum 25 yıldır terörün başamadığını, AKP iktidarı bir ihanet projesi içerisinde Türkiye'de başarıyla uygulama çabasındadır.

Başkan Obama malumunuz ilkbahar aylarında TBMM'ye geldi ve bir konuşma yaptı sizler sadece açık bölümünü bizler dahil dinlediniz ama kapalı

kapılar ardında neler konuşulduğunu ne siz biliyorsunuz ne biz biliyoruz.


... 4 tane Türkiye ile ilgili konudan bahsetti.

1. Kuzey Irakla iyi geçinin kendi içinizdeki bu açılım işini halledin
2. Ermenistan'la problemlerinizi halledin, sınırınızı açın
3. Kıbrıs konusunu halledin
4. Patrikhaneyi güvenlik haline getirin ve Heybeliada'daki papaz okulunu açın.

Malesef Türkiyede artık Amerikada Avrupa Birliği sadece Türkiye'nin gündemini ve yapacak işlerini değil, aynı zamanda bunların miadını, yani ne zamana kadar yapılması gerektiğini de AKP iktidarına emretmeye başladılar.

Bu telaşları bundan, aldıkları talimatı gününde yerine getirme telaşındadır Cumhurbaşkanı ve başbakan ve AKP iktidarı'nın telaşı.

Neden? Kuzey Iraktan çekilmeye başlayacağım 2010 başına kadar açılımını yap talimatını aldılar Obama'dan.

Başka, Ekim ayına kadar son biliyorsunuz Ermeni açılımı konusunda 6 hafta.. neden 7 hafta değil de 8 hafta değil 9 hafta değil 10 ay değil de asırlardır problem olan konular 6 hafta içinde çözülecek. Bana birisi bir neden göstersin.

Bir gecede 2 tane protokol imzaladık diyorlar, kime danıştınız kime sordunuz?

Erivan'da maç izlemeye giderken Cumhurbaşkanı bana mı sordun?

Norşinli Abdullah efendi ! Bahsettiğin selam götürdüğün Norşin'de Ermenice bir isim olduğu ortaya çıktı.


Sen oraya Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak mı gittin, yoksa akraba ziyaretine mi gittin?


Birisi bana cevap versin.

Ve şu sahtekarlığa bakın ki Cumhurbaşkanı geçenlerde şehit cenazesine katılıyor. Orada timsah gözyaşları döküyor şehit çocuklarının başını okşuyor sonra da o üzgün ve bezgin Cumhurbaşkanı 1 saat sonra Çankaya köşkünde iş adamlarıyla ve zenginlerle beraber kürt açılımı konusunda gülümseyerek destek açma, alma toplantısı yapıyorlar. Bu ne ikiyüzlülük tür bu ne riyakarlıktır.


Diyorlar bize şehitler üzerinden siyaset yapma, esas şehitlere rağmen siyaset yapan AKP'nin kendisidir AKP'nin Cumhurbaşkanı'dır başbakanıdır ve AKP'nin hükümetidir.

Başbakana 8 tane şehit var diye basın, medya mikrofon tutuyor Allah aşkınıza ben size soruyorum sevgili Foçalılar.. 8 tane şehit veya 8 tane 3 tane 5 tane insanın rahmetli olduğu, bakın şehitlikten de bahsetmiyorum bir insana söylendiği zaman, başbakan olması önemli değil, ilk tepkisi ne olur? Çok üzgünüm, üzüntülerimi Türk milletiyle paylaşıyorum şehitlere veya ölenlere Tanrı'dan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum normal bir insan evladının, normal bir Türk vatandaşının, normal bir müslümanın tepkisi bu mudur değil midir? Peki başbakanın tepkisi ne?

"Efendim bu şehitler bizim Kürt açılımı konsundaki projemizi yürütmemize engel teşkil etmeyecektir." İnsafınıza bırakıyorum, takdirinize bırakıyorum, vatanseverliğinize bırakıyorum laf mıdır bir ülkenin başbakanının söyleyeceği laf mıdır ?

Bu ne telaştır bu ne açılımdır? Çünkü AKP'nin elinde açılım, çözüm, dönüşüm efendim yol haritası gibi kavramlar artık ihanetin kod isimleri olmuştur. İş birlikçiliğin kod isimleri olmuştur. AKP bu konuda samimi olsa rakamsal olarak terörle mücadelede başarılı olurdu. 2002'de iktidarı devraldılar geçen sene 2008'di 2009 henüz bitmediği için rakamları vermeyeceğim. Çok kaba rakamlar vereceğim size aksini buyursunlar ispat etsinler.

2002'ye göre 2008'de terör olaylarındaki artış 10 mislidir.

164 ten 1412 ye çıkmıştır. Tam terör olaylarındaki artış 10 mislidir AKP döneminde. Şehit sayısı aldıkları yıl 2002'de 10 dur geçen yıl 2008'de 171'dir. Yani şehit sayısı da 17 misli arttırmışlardır. Nereden nereye sayın başbakan hadi erkeksen nereden nereye de.

Türkiye kritik günlere girmektedir bizler MHP olarak bu projelerin hiçbirisinin içerisinde yer almayacağız, bunları muhatap kabul etmeyeceğiz kapımıza gelirlerse
kapımızdan kovacağız.. Bu konuda canımızı vermek gerekirse bu ülke için dedelerimiz gibi onları da vermeye hazırız. Kesin kararı verdik. MHP ve Türk Milliyetçilerini ihanet planlarında kimseyi muhattap edecek halleri yok, kesin tavrımızı koyduk.

Ermeni sınırlarını çok açmak istiyorlarsa, açarlar sınırı karşı taraftaki akrabalarının yanına giderler, üzerlerine sınırı biz kapatırız orada akrabalarının yanında kalırlar.

Heybeliada'daki papaz okulunu çok açmaya meraklılarsa, bakın üniversite giriş sınavları yapıldı hemen kendi çocuklarının önce bi ön kayıt işlemlerine başlasınlar bakalım. Bizim sözümüz bu.

Kıbrıs'ı satmaya onların gücü yetmez, bu milleti bölmeye hiç ama hiç yetmez. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak biliyoruz ki şu anda her Türk vatandaşının önünde kadın, erkek, şu mezhepten bu mezhepten, doğulu, batılı, yaşlı, zengin, fakir her Türk vatandaşının önünde şu anda 3 tane alternatif kalmıştır.

1. İhanete ortak olmak ve işbirlikçi olmak. Kısa vadede çıkar da getirir, yardım paketi de getirir, belki ihraç da getirir, AKP'den kredi de getirir.

1. Yol ihanete iştirak etmek.
2. Yol bana dokunmayan yılan bin yaşasın...

 


 



 

Etiketler :