Erdoğan: Yastık altındakileri TL'ye çevirin

Erdoğan: Yastık altındakileri TL'ye çevirin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin ana gündem maddesi dolarla ilgili "bizi yıkmak isteyenlere karşı, dolarınızı, avronuzu TL'ye çevirin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan"Gelin şu anda dolarınızı, avronuzu TL'ye çevirin. Bizi yıkmak, bizi mahkum etmek isteyenlere karşı yastığımın altında varsa bu para hemen bunu TL'ye çevirmeliyim." dedi.

"DÖVİZ BASKI ARACIDIR"

Bir alışveriş merkezinin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Döviz bir baskı aracıdır ve bu döviz karşılığı olmadan bastırılan para ve karşılığı olmadan bastırılan bu parayla yüz milyarlarca dolar birilerine akmaktadır. Mesele bu. Bir defa bizim bunu çözmemiz lazım. Niçin yastığının altında karşılığı olmayan bu parayı saklayacaksın. Gelin bu parayı milli paramıza çevirelim. Milli değerlerimize sahip çıkacağız ya dem bu dem, zaman bu zaman. Gelin şu anda dolarınızı, avronuzu TL'ye çevirin. Bizi yıkmak, bizi mahkum etmek isteyenlere karşı yastığımın altında varsa bu para hemen bunu TL'ye çevirmeliyim.

Erdoğan: Yastık altındakileri TL'ye çevirin VİDEO

"ZARAR ETMEZSİN MERAK ETME"

'Efendim zarar edersek ne olur?' Bak, bu millidir, bunda bereket vardır, bundan zarar etmezsin merak etme. Asıl zarar ettiren öbürüdür. Çünkü öbürü emperyal bir mantığın temsilcisidir. Sen yerli, milli olmak suretiyle parana sahip çıkarak, bu para burada kalacaktır." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.