Erdoğan'a saldıran Şişli Ülkü Ocakları Başkanı çıktı

Erdoğan'a saldıran Şişli Ülkü Ocakları Başkanı çıktı

Gazetemiz yazarı Latif Erdoğan'a saldırı düzenleyen şüphelilerden Mehmet Demirci, Şişli Ülkü Ocakları Başkanı çıktı. Saldırıya iştirak eden Oğuz Tosun'un ise Demirci'nin işçisi olduğu belirlendi.

Savcı talimatı ile emniyetten serbest bırakılan şüpheliler, savunmalarında çelişkili ifadeler kullandılar. Hiçbir örgüt ya da grup ile irtibatları olmadığını iddia eden iki şüpheli, garip bir şekilde Latif Erdoğan'ın kendilerini darp ettiğini de savundu. 24 yaşındaki Oğuz Tosun, 61 yaşındaki Latif Erdoğan'ın kendisini darp ettiğini öne sürdü. Mehmet Demirci de Erdoğan'ın kendisini darp ettiğini iddia ederek, şikayetçi olacak kadar işi abarttı.

DALGINLIKTAN FAYDALANDILAR

Şüphelilerin A Haber'in otopark girişinden güvenlik görevlisinin dalgınlığından faydalanıp içeri girdikleri, programa katılmak için ulaştırma aracından inen Latif Erdoğan'ı konuşma ya da fotoğraf çektirmek bahanesiyle durdurdukları, sonrasında da darp ederek yaraladıkları ortaya çıktı.

ÖNCE KEŞİF YAPMIŞLAR

Emlakçılık yapan Mehmet Demirci'nin ifadesinde, Meral Akşener'i annesi kadar sevdiğini söylediği öğrenildi. 31 yaşındaki saldırganın Latif Erdoğan'dan kendisini korumaya çalıştığını iddia etmesi ise gülünç bulundu. Şüphelilerin 12 Mayıs günü de kanal önüne gelerek keşif yaptıkları, bir süre sonra ayrıldıkları belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.